breaking newsΕλλάδα

Γενοκτονία των Ελλήνων: Αναπόφευκτη η μεγάλη σύγκρουση

Μάθαμε σήμερα ότι για μία ακόμα φορά ο ελληνικός λαός καλείται να νοικιάσει το σπίτι ή το ξενοδοχείο του σε παράνομους μετανάστες, που δεν διαθέτουν διαβατήρια και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι, και μάλιστα σε ασυνόδευτους ανηλίκους.

Επειδή οι ανήλικοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, τον ρόλο της επιτροπείας τους προκειμένου να μπουν σε διαμερίσματα, αναλαμβάνουν διάφορες ΜΚΟ που συχνά έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικές και τρομοκρατικές δραστηριότητες.

https://www.cnn.gr/…/apokleistiko-xeplyma-xrimatos-meso-mko…

Μ’ άλλα λόγια η κυβέρνηση και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μας καλούν να παραχωρήσουμε τα σπίτια μας σε άτομα των οποίων οι κηδεμόνες έχουν οριστεί με, επί της ουσίας σκοτεινό τρόπο, και πολλοί απ’ αυτούς έχουν κατηγορηθεί για σωματεμπορία, παιδική πορνογραφία και παιδεραστία

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πού κρύβουν οι κυβερνήσεις – δήμιοι του ελληνικού λαού όλες αυτές τις παράνομες διατάξεις για το λαθρομεταναστευτικό;

Ξυπνήστε. Πάγια τακτική της εξαπάτησης των λαών είναι οι ανομίες της εξολόθρευσης τους να παρεισφρύουν μέσα σε εντελώς άσχετους νόμους.

Σ’ αυτήν την περίπτωση εμπίπτει και η “Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων” που κρύβεται πού λέτε;! μέσα στις “Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας”, Νόμος 4554/ ΦΕΚ 130 – άρθρα 16-32.

Διαβάστε και αηδιάστε για το πάρτι της ανομίας, για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί μας, παρέα με το δικαστικό και το νομικό σώμα, αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις που τα ανέχονται όλα αυτά επί τόσο καιρό.

http://www.opengov.gr/…/downl…/2018/07/nomos-4554_2018-1.pdf

Πώς υλοποιείται η διαδικασία της κηδεμονίας ασυνόδευτων ανηλίκων; Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο εισαγγελέας αναθέτει τη νομική εκπροσώπηση των ανηλίκων σε ένα «κατάλληλο φυσικό πρόσωπο». Αν δεν ανευρίσκεται, τότε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), μια δημόσια υπηρεσία που δεν ξέρει κανείς, την αναθέτει σε έναν «επαγγελματία» επίτροπο. Ε, λοιπόν ναι. Υπάρχει τέτοιο Κέντρο και τέτοιο επάγγελμα.

Ποιες είναι οι δραστηριότητες αυτού του Κέντρου που σχεδόν καμμία δεν φαίνεται στον επίσημο ιστότοπό του; Πόσα λεφτά λέτε ότι θα πάρει για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των επαγγελματιών «επιτρόπων» ανηλίκων μόνο για δύο χρόνια, 2019-2020;

4.809.140,48 €, εκ των οποίων το 75% , ήτοι τα 3.606.855,36 €, αποτελούν συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το υπόλοιπο 1.202.285 € από τη τσέπη μας.

http://www.ekka.org.gr/…/autho…/amif-isf/2019-09-12-09-18-38

Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε για να εκπαιδεύονται οι «αλληλέγγυοι» επίτροποι που σύντομα θα μεσολαβούν και για υιοθεσίες αλλοδαπών ανηλίκων μετά την αλλαγή της ελληνικής νομοθεσίας. Τρελές μπίζνες εν όψει.

Στον ιστότοπο του ΕΚΚΑ όμως συμβαίνουν περίεργα πράγματα: σχεδόν τίποτε δεν λειτουργεί. Για παράδειγμα, η ενότητα «Στατιστικά στοιχεία για τους ασυνόδευτους ανήλικους» δεν είναι ενεργή παρά μόνο μέχρι την 15.2.2019 όπου παραθέτει τα παρακάτω στοιχεία:

http://www.ekka.org.gr/…/PD…/GR_EKKA_Dashboard_15-2-2019.pdf

Ούτε όμως οι δύο σύνδεσμοι για έργα του ΕΚΚΑ, το e-pronoia.gr και το https://ekkadashboard.wordpress.com/ λειτουργούν. Γιατί άραγε; Όσον αφορά τους προϋπολογισμούς οι πραγματοποιηθείσες δαπάνες φαίνονται οι περισσότερες μηδενικές.

Μας δουλεύουν; Παράγουν τελικά έργο και ποιο είναι αυτό;

Ή μήπως δεν θέλουν να μάθουμε τι είναι οι «διάφορες αποζημιώσεις που δεν κατονομάζονται» και διάφορες άλλες ακατάληπτες δαπάνες, στις οποίες απορροφώνται τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα δικά μας και φυσικά πόσο έχουν αυξηθεί στο μεταξύ οι ροές ανηλίκων;

Συμπέρασμα: εκατοντάδες κρατικοί οργανισμοί που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, δουλεύουν για τη γενοκτονία μας με ανεξέλεγκτο τρόπο.

Δικηγόροι, «αλληλέγγυοι» από ξένες και εγχώριες «πονόψυχες» ΜΚΟ, μουσουλμάνοι διερμηνείς που μιλούν αραβικές και ασιατικές διαλέκτους αλλά και αγγλικά, και ένα σωρό άλλοι που διαφορετικά θα ήταν άνεργοι στις χώρες τους, βγάζουν μεροκάματο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ξεσκίζοντας το σώμα της Ελλάδας με τη βοήθεια των κρατικών μας οργανισμών.

Και τούτο, διότι όπως διατείνεται περήφανα και αδιάντροπα η ανακοίνωση του Προγράμματος Στέγασης Ανηλίκων, «στόχος του είναι η σταδιακή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και στην αγορά εργασίας». Εμάς ποιος μας ρώτησε;

Κατάλαβετέ το: πίσω τους έρχονται οι γονείς τους και όλη η υπόλοιπη οικογένεια που μπορεί να αριθμεί και 40 μέλη λόγω πολυγαμίας των ανδρών, και που λόγω οικογενειακής συνένωσης θα λάβουν άδεια παραμονής. Δεν θα φύγουν ποτέ από τον τόπο μας.

Σε ποια αγορά εργασίας θα ενταχθούν όλα αυτά τα ανειδίκευτα άτομα; Προδότη Ελληνάκο. Θα γονατίσεις. Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου. Πλήρωσε τώρα το σανό που έτρωγες βλέποντας τούρκικα σίριαλ, και όλα τα άλλα τηλεοπτικά σκουπίδια.

Πληρώστε Ελληνίδες που διαβάζατε ροζ χαζομυθιστορήματα, πίνατε ατέλειωτους φρέντο χασκογελώντας, συζητώντας για τσάντες Λουί Βουιτόν και ψεύτικα νύχια με στρας Σβαρόφσκι.

Πληρώστε Έλληνες που μιλούσατε μόνο για μπάλα και δίμετρες Ρωσίδες, χορεύοντας με ξέκωλα τσιφτετέλια στα ξενυχτάδικα, έχοντας ως όνειρο ζωής τις Μπε Εμ Βε και τις Μερτσέντες.

Πληρώστε τώρα τη λυπητερή για την άγνοιά σας για την ανθελληνική Αριστερά και τους Αντίφα, για τα παιδιά σας που τα κάνατε λαπάδες, και τη ψήφο σας στα ίδια πουλημένα κόμματα επί δεκαετίες. Όσο εσείς περί άλλα τυρβάζατε, η χώρα πλημμύρισε από εισβολείς.

Προδότη Ελληνάκο. Νόμιζες ότι ήσουν άξιος να κρατήσεις τη χώρα σου και να μη σου τα πάρουν όλα με τέτοια συμπεριφορά που έδειχνες;

Για να δούμε πως θα τη γλυτώσουν από δω και πέρα η μάνα, η γυναίκα, η αδελφή και η κόρη σου, αλλά και ο γιος σου και τελικά εσύ ο ίδιος. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να εξιλεωθείς για το ραγιαδισμό που έδειξες τόσα χρόνια.

Κατάλαβες τώρα γιατί όσο έχανες εσύ το σπίτι και το ξενοδοχείο σου το αγόραζαν Κινέζοι, Άραβες, Ισραηλινοί και δεκάδες άλλες εθνικότητες «επενδυτών»; Γιατί όλα αυτά δεν προορίζονταν όλα για το Airbnb, αλλά για τους εισβολείς.

Όλοι οι ξένοι ενημερώθηκαν εδώ και χρόνια ότι έρχονται λαμπρά κέρδη στην Ελλάδα: Real estate για λαθρομετανάστες με εγγύηση εισοδήματος από τον ΟΗΕ, την ΕΕ και την Open Society του Σόρος. Πάρε κόσμε…

Εσύ καταχρεωμένος πουλούσες το βιος σου. Κι εκείνοι το αγόραζαν. Όλοι αυτοί οι ξένοι επένδυσαν τα κεφάλαιά τους (συχνά όχι και τόσο καθαρά) εν όψει ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ, σε μια μπίζνα που ήταν σίγουροι ότι θα κρατήσει δεκαετίες.

Γιατί πιστεύουν ότι ο ραγιάς Ελληνάκος πάντα έτρωγε και θα συνεχίσει να τρώει σανό, παραδίδοντας αμαχητί τη πιο όμορφη γωνιά του κόσμου σε αλλότρια και αλλόθρησκα έθνη που κατά πλειοψηφίαν εχθρεύονται τον χριστιανισμό και τα δυτικά ιδεώδη.

Τι τους νοιάζει αυτούς η Ελλάδα; Πατρίδα τους είναι;

Έτσι εξηγείται και μία από τις μεγαλύτερες ανομίες όλων των εποχών στην Ελλάδα, που επιβεβαιώνει ότι όλες οι κυβερνήσεις, πρώην και νυν, καθώς και οι τράπεζες είναι συνένοχες στο έγκλημα της γενοκτονίας μας.

Επειδή γνώριζαν το σχέδιο, μαγείρεψαν τη νομοθεσία ώστε οι Έλληνες λήπτες στεγαστικών δανείων να μη μπορούν να εξαγοράσουν τα υποθηκευμένα σπίτια τους στην ίδια χαμηλή τιμή με τα “κοράκια”: 10% του υπολοίπου, ή ακόμα και μόνο για 200 ευρώ.

Γιατί στη θέση μας έπρεπε πάσει θυσία να μπουν άλλοι.

Μην πιστεύετε λοιπόν ότι το όριο των μεταναστών θα ανέρχεται σε 1% ανά περιφέρεια που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κος Πέτσας. Είναι παραπλάνηση για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων που η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλεσε “τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις”.

Οι ροές των εποίκων δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ αν δεν κλείσουν εντελώς τα σύνορα. 1000 φεύγουν για την ενδοχώρα, και 2000 έρχονται.

Το 1% του δήθεν ορίου έχει ήδη ξεπεραστεί, και τα στοιχεία που δίνει η ανθελληνική κυβέρνηση είναι αναληθή. Τα ίδια ακριβώς ψεύδη είπαν και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που τώρα θρηνούν για την ευπιστία τους.

Όλη η Ευρώπη βράζει και ειδικά η Γαλλία που οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο. Μη μασάτε, μην ενδίδετε, ενημερωθείτε από ξένα, ή ελληνικά, μη καθεστωτικά ΜΜΕ.

Μέσα στις περιοχές που θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες ανήκουν ακόμα και οι ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ των Αθηνών.

Δες τι σε περιμένει προδότη Ελληνάκο που νομίζεις ότι θα εξαιρεθείς, δες τι θα σου έρθει δίπλα σου δημόσιε υπάλληλε που νόμιζες ότι θα βγάλεις λάδι γιατί έχεις «μονιμότητα» και ζεις σε «καλή περιοχή»:

Δήμοι στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα εγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων:
https://www.protothema.gr/…/metanasteutiko-o-diethnis-orga…/

Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αλίμου, Αθηναίων, Βριλησσίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Περάματος, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πειραιά, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου.

Κανένας δήμος δεν θα μείνει αλώβητος πλην ελαχίστων που ζουν οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Μην περιμένετε ότι θα τιμωρήσετε τη κυβέρνηση με τη ψήφο σας στις επόμενες εκλογές, ούτε για τη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα που είναι σίγουρη λόγω τεχνητής νοημοσύνης, ούτε για τη γενοκτονία σας.

Η ψήφος σας δεν έχει καμμία δύναμη διότι ο τρόπος καταμέτρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι διάτρητος, το δε πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό.

Δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία από τη στιγμή που οι πολιτικοί, μόλις εκλέγονται κάνουν τα εντελώς αντίθετα απ’ αυτά που υπόσχονται, διότι γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι.

Η επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας προετοιμάζεται ήδη, και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα θα σας τη σερβίρουν έτοιμη στο πιάτο μετά από τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.

Όλα αυτά δεν πρέπει να περάσουν. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη έκλεισαν τα σύνορά τους και δεν παίρνουν άλλους μετανάστες.

Μόνο η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να κλείσει, ενώ σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η κατάσταση είναι πλέον μη διαχειρίσιμη. https://www.ethnos.gr/…/70584_hrysohoidis-sto-eyrokoinoboyl…

Επέρχεται τρομακτική ρήξη μεταξύ ευρωπαϊκών λαών και εισβολέων. Το πιθανότερο είναι ότι η σπίθα θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Και αυτό διότι σύντομα δεν θα υπάρχουν άλλα καταλύματα, εκτός κι αν ο Σόρος και οι συνεργάτες του, χτίσει ολόκληρες πολιτείες και χωριά για να τους στεγάσει, όπως έχει δηλώσει από χρόνια.
https://www.iefimerida.gr/…/%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-…

Πού ήταν ο φιλάνθρωπος Σόρος και οι αλληλέγγυες ΜΚΟ όταν καιγόταν το Μάτι και οι Έλληνες έμεναν άστεγοι; Πώς και πότε τους βοήθησαν και δεν το έμαθε κανείς;

Ο Σόρος, που χρηματοδοτεί επίσημα τις πιστωτικές κάρτες http://www.bankingnews.gr/index.php?id=392115
των λαθρομεταναστών, και βρίσκεται πίσω από τις επιχειρήσεις που ανοίγουν, με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Όλα λοιπόν είναι πιθανά: εγκατάσταση παράνομων μεταναστών σε εγκαταλελειμμένα ελληνικά χωριά που θα ανακαινιστούν προχείρως, σε ακίνητα του δημοσίου που κρατούσε ανεκμετάλλευτα, οπουδήποτε μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε, στα πλαίσια του αφανισμού της χώρας μας ή ένα πανέμορφο πυροτέχνημα.

Εμπρός λοιπόν. Ας ξεκινήσουν όλα αυτά άμεσα, ας ανοίξουν οι Πύλες της Κόλασης για ν’ ανάψουν ταυτόχρονα και τα Αγιασμένα Φυτίλια που θα φωτίσουν όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και τα πέρατα της οικουμένης.

 

Χρυσούλα Μπουκουβάλα
infognomonpolitics.blogspot.
Back to top button