breaking newsΕλλάδα

Άσχημα τα πράγματα για τους δύο Έλληνες! Τι ποινή σκέφτονται να τους «ρίξουν» οι Τούρκοι

Δικαστική πηγή σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, διέπραξαν τις παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται, επικαλείται το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, Anadolou.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικαστική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο, η τιμωρία που προβλέπεται για τις παράνομες πράξεις που φέρονται να έχουν διατελέσει, είναι 5 χρόνια φυλακή.

Το Anadolou φιλοξενεί την τις πληροφορίες που έχει από τη δικαστική πηγή, σε δημοσίευμα που αφορούσε την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Όπως αναφέρει, το δικαστήριο έκρινε τη συνέχιση της κράτησής του καθώς δεν έχουν μόνιμη άδεια παραμονής στην Τουρκία και θα μπορούσαν να τραπούν σε φυγή μετά την απελευθέρωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος του δημοσιεύματος, το Anadolou υπενθυμίζει ότι οι Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται μετά από «ακούσια», παραβίαση των συνόρων στη Βορειοδυτική Τουρκία, χρησιμοποιώντας εισαγωγικά στη λέξη, ακούσια.

 

.crashonline.gr

Back to top button