breaking newsΔιεθνή

Τραγωδία στην Ουαλία: Νεκροί τέσσερις έφηβοι που είχαν πάει για κάμπινγκ – Βρήκαν αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό τους

Οι τέσσερις νεαροί δεν ήταν έμπειροι κατασκηνωτές

Ανείπωτη θλίψη για τις οικογένειες και τους φίλους για τους τέσσερις έφηβους που βρέθηκαν νεκροί σε ένα αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο αυτοκίνητο ενώ βρίσκονταν στη Βόρεια Ουαλία. Οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου, Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris πήγαν να κάνουν κάμπινγκ κοντά στο Εθνικό Πάρκο Snowdonia όταν δηλώθηκαν αγνοούμενοι το πρωί της Κυριακής.

Οι έφηβοι, από το Shrewsbury, επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα, αλλά κανείς από αυτούς δεν επικοινώνησε με φίλους και συγγενείς ή ήταν ενεργοί στο WhatsApp. Δύο από τα αγόρια ήταν 17 ετών και τα άλλα δύο 16 και 18. Η κοπέλα ενός από τα παιδιά τον χαρακτήρισε ως το «πιο γλυκό» και «πιο στοργικό» αγόρι.

Οι τέσσερις νεαροί δεν ήταν έμπειροι κατασκηνωτές και είχαν μαζί τους μόνο μια σκηνή και υπνόσακους. Χθες το βράδυ, η Liz Saville Roberts, η τοπική βουλευτής και μέλος του Seredd της Ουαλίας Mabon ap Gwynfor είπε: «Αυτά τα νέα είναι πραγματικά σπαραχτικά και κυρίως ως γονείς, οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες και τους φίλους των τεσσάρων νεαρών ανδρών των οποίων οι ζωές χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα». «Καμία λέξη δεν αντικατοπτρίζει επαρκώς τη θλίψη που φέρνει αυτή η είδηση ​​σε ολόκληρη την κοινότητά μας».

Ο Owain Llewellyn, επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε χθες το απόγευμα: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ford Fiesta αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο στο νερό. Τα πτώματα τεσσάρων νεαρών ανδρών βρέθηκαν μέσα στο όχημα. Οι οικογένειες των αγνοουμένων αγοριών έχουν ενημερωθεί. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους αυτή την τραγική στιγμή, μεταδίδει η Daily Mail.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρουν οι Αρχές τα ακριβή αίτια για το τι οδήγησε σε αυτό το τραγικό δυστύχημα».

PrimeNews.

Back to top button