breaking newsΕλλάδα

Μας πήραν ΚΑΙ τζιπ-ασύρματο-οπλισμό – ασκήθηκε βία στους Έλληνες!

 

Σύμφωνα με έγκυρες στρατιωτικές πηγές, αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν!

Ο λοχίας, πολύ “παλιός” στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον “νέο” ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία “Ρίμινι”, για να του “δείξει τα κατατόπια” σε μια πολύ “περίεργη” περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές.

Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές.

Η ενέδρα των επίλεκτων “Μπορντό Μπερελί”, που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται “εμπλοκές” με “γαλλικά” με Έλληνες πολίτες!

Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν. Το ρεπορτάζ της Athens Voice συμφωνεί με πηγές του meaculpa που υποστηρίζει ότι έχουν δεχθεί βία.

Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα.

Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο!

Source: https://meaculpa.gr/hellas/1810-mas-piran-kai-tip-asurmato-oplismo-askithike-bia-stous-ellines
Ελλάς – Meaculpa.gr – Απόψεις, Επικαιρότητα, Σχόλια, Νέα, Ειδήσεις από την Ελλάδα & το Εξωτερικό
© Meaculpa.gr – Απόψεις, Επικαιρότητα, Σχόλια, Νέα, Ειδήσεις από την Ελλάδα & το Εξωτερικό

 

ΣΟΚ! Να Γιατί Οι Τούρκοι Έχουν Κουκουλωμένους Τους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς

Αν ισχύει η πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο ότι οι Τούρκοι χτύπησαν και μάλιστα στο πρόσωπο τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνέλαβαν ομήρους, τότε πρόκειται για τεράστιο διπλωματικό και στρατιωτικό επεισόδιο με τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athens voice οι Έλληνες στρατιωτικοί όπως τους είδαμε στις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, εμφανίζονται κουκουλωμένοι και σκυφτοί  σαν κατηγορούμενοι εγκληματίες.

Όπως όμως υποστηρίζει το athens voice, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες του πηγές από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, στην οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους δύο άνδρες του, και διεπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.

.crashonline.gr

Back to top button