Διεθνή

Γαλλία. DREES (Διεύθυνση Έρευνας, Μελετών, Αξιολόγησης και Στατιστικής): περισσότερες οι εισαγωγές σε νοσοκομεία εμβολιασμένων παρά ανεμβολίαστων!

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η DREES (Διεύθυνση Έρευνας, Μελετών, Αξιολόγησης και Στατιστικής), οι εισαγωγές σε νοσοκομεία εμβολιασμένων υπερβαίνουν πλέον τις εισαγωγές από την πλευρά των μη εμβολιασμένων.

Σε ορισμένα τμήματα τις τελευταίες δέκα ημέρες, η επιδημία έχει ανακάμψει λίγο πιο ισχυρή. Π.χ αυτό συμβαίνει στο Lot-et-Garonne, όπου παρατηρείται ότι οι άρρωστοι δεν είναι ίδιοι με τα προηγούμενα κύματα του covid-19. (σσ Έχει αλλάξει το υγειονομικό προφίλ των νοσηλευόμενων.) Λιγότερες συννοσηρότητες και περισσότεροι ανεμβολίαστοι.

Τα δωμάτια στο τμήμα Covid-19 στο νοσοκομείο Agen γέμισαν μέσα σε δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η DREES (Διεύθυνση Έρευνας, Μελετών, Αξιολόγησης και Στατιστικής), οι εισαγωγές σε νοσοκομεία εμβολιασμένων υπερβαίνουν πλέον τις εισαγωγές από την πλευρά των ανεμβολίαστων. Ένας αριθμός που πρέπει να χαρακτηριστεί όπως εξηγείται από το Le Parisien επειδή όσο περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό των ατόμων που εμβολιάζονται σε έναν πληθυσμό, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να καταλαμβάνει ένα αυξανόμενο μερίδιο σε μια δεδομένη κατηγορία.

H έκθεση του λέει ότι ότι μεταξύ 25 και 31 Οκτωβρίου, τα μη εμβολιασμένα άτομα «αντιπροσωπεύουν το 51% των εισαγωγών εντατικής θεραπείας και το 44% των εισαγωγών σε συμβατικές νοσηλείες».

Για την ίδια περίοδο μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων, η έκθεση αναφέρει ότι “αυτός ο πληθυσμός αντιπροσωπεύει το 42% των ατόμων που εισήχθησαν σε εντατική θεραπεία και το 48% των ατόμων που εισήχθησαν σε συμβατική νοσηλεία“. Δηλ. στη συμβατική νοσηλεία είναι 44% ανεμβολίαστοι και 48% πλήρως εμβολιασμένοι! (σσ Αλλά και το σχεδόν 50% δηλ. 48% στη ΜΕΘ για πλήρως εμβολιασμένους είναι δηλωτικό της ανεπάρκειας εμβολίου που ο ίδιος ο Μακρόν έχει παραδεχθεί στο τελευταίο του διάγγελμα.Βασιλικότερα του βασιλέως τα ΜΜΕ επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα κάνουν πως ξεχνούν την παραδοχή Μακρόν και ισχυρίζονται το ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά ακόμη κι αν τα στατιστικά είναι αυτά .)

Έτσι, με εμβολιαστική κάλυψη άνω του 75% στη Γαλλία, αναπόφευκτα έχει αυξηθεί και το ποσοστό των νοσηλειών των εμβολιασμένων, εξηγεί η εφημερίδα. ( σσ είναι μια ερμηνεία αλλά είναι η μόνη; κι αν είναι πιο επιρρεπείς;; κι αν είναι συγκερασμός των 2 ή και περισσότερων παραμέτρων;; πανικός σπεύδουν να κλείσουν με δημοσιογραφικό τρόπο ένα θέμα που είναι αμιγές ιατρικό) cnews midilibre.21/11/21

dimpenews.com

Back to top button