breaking newsΕλλάδα

Ετσι Οι Τούρκοι Παρακολουθούσαν Τους Ελληνες: «Φύτεψαν» Κάμερες Το Δάσος Της Καστανιάς (Βίντεο)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τούρκοι έχουν παγιδεύσει το δάσος των Καστανιών με κυνηγετικές κάμερες, παρακολουθώντας τις κινήσεις των Ελλήνων κάτι που απαγορεύεται αυστηρά και αποτελεί μεθοριακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί κινούνταν στην περιοχή ενώ τα μάτια των Τούρκων ήταν καρφωμένα πάνω τους και αν αυτό όντως ισχύει, τότε μπορούν να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί τους περί λάθους εισόδου στην Τουρκία.

Ωστόσο, με βάση αυτό το δεδομένο προκύπτουν δύο βασικά ερωτήματα:

  1. Το γνώριζαν αυτό οι Ελληνικές αρχές και αν ναι, τι έκαναν;

  2. Ποια ώρα και πως έγινε η σύλληψή τους;   «Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές η βιιντεοσκόπηση στα σύνορα απαγορεύεται αυστηρά και αποτελεί μεθοριακό επεισόδιο», ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί ότι οι κυνηγετικές κάμερες είναι καμουφλαρισμένες κάμερες που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να παρατηρούν την κίνηση των θηραμάτων τους.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν περπατήσει “μέτρο-μέτρο” όλη τη περιοχή, το περιστατικό έλαβε χώρα σε απόσταση 70-80 μέτρων από τον δρόμο μεταξύ των 2 τελωνείων.

Αν αληθεύει η πληροφορία τότε μεταξύ των 2 δρομολογίων μεσολαβεί ικανός χώρος (5-13 μέτρα), υπάρχει σήμανση και είναι αδύνατο να χάσει κανείς το δρόμο και τον προσανατολισμό.

.crashonline.gr

Back to top button