breaking newsΚύπρος

Παράνομοι αλλοδαποί απειλούν τους Ελληνοκυπρίους ότι θα μπουν στα σπίτια τους – Δημιούργησαν ομάδες εφόδου με μαχαίρια & ρόπαλα

Πάρα πολύ άσχημα εξελίσσεται η κατάσταση με τα γκέτο των παράνομων αλλοδαπών στον Χλώρακα Κύπρου καθώς απειλούν πως αν οι Ελληνοκύπριοι κάτοικοι αντιδράσουν ξανά, αυτοί θα… μπουν στα σπίτια τους και έχουν δημιουργήσει ομάδες εφόδου εξοπλισμένες με ρόπαλα και μαχαίρια με τις οποίες αναζητούν γηγενείς για να τους εξοντώσουν.

Σημειώνεται ότι εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί, βγήκαν στους δρόμους στο χωριό Χλώρακα στην επαρχία της Πάφου κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια και επιτέθηκαν κατά των Ελληνοκυπρίων κατοίκων της περιοχής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα γκέτο και το καθεστώς ανομίας και φόβου που έχουν δημιουργήσει.

Κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελληνοκυπρίων,  οι παράνομοι αλλοδαποί προκαλούσαν έχοντας ανέβει σε στέγες σπιτιών, από όπου ξεκίνησαν να πετούν πέτρες.

Εν συνεχεία επιτέθηκαν με ρόπαλα κατά των Ελληνοκυπρίων οι οποίοι αμύνθηκαν με φτυάρια και ξύλα.

Χθες τα επεισόδια επαναλήφθηκαν και στη σύλληψη 21 προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου.

Η Αστυνομία προχώρησε στην αστυνόμευση της επαρχίας Πάφου (και της περιοχής Χλώρακας), με αντιοχλαγωγικές ομάδες της Μ.Μ.Α.Δ., των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πάφου, Λευκωσίας και Αμμοχώστου, της Ομάδας Ζ Λευκωσίας και του Ε.Α.Ο., καθώς και του αντιδιαδηλωτικού οχήματος «ΑΙΑΝΤΑΣ».

Στην παρέμβαση της Αστυνομίας για καταστολή των επεισοδίων, έγινε χρήση χημικών, καθώς επίσης και του αντιδιαδηλωτικού οχήματος “ΑΙΑΝΤΑΣ”.

«Έξω οι λαθραίοι από τη χώρα μας», φωνάζουν οι κάτοικοι, καταγγέλλοντας την γκετοποίηση της Μεγαλονήσου:

pronews

Back to top button