Διεθνή

Το γαλλικό διαδίκτυο είναι γεμάτο από την ένδειξη για ”επικείμενο εμφύλιο πόλεμο” α’ μέρα αναστολής εργασίας για υγειονομικούς, πυροσβέστες!!!

Το γαλλικό διαδίκτυο είναι γεμάτο από την ένδειξη για ”επικείμενο εμφύλιο πόλεμο” α’ μέρα αναστολής εργασίας για υγειονομικούς, πυροσβέστες!!!

Για να μην έχει κανείς αυταπάτες…… Σήμερα πρώτη ημέρα που βγαίνουν σ’ αναστολή εργασίας 300.000 υγειονομικοί και πολλοί πυροσβέστες το γαλλικό διαδίκτυο είναι ταπετσαρία από ένα χάρτη Γαλλίας στα μαύρα με την ένδειξη εμφύλιος πόλεμος που φορτώνει που έρχεται… Ο εθνικός διχασμός είναι δεδομένος όπως και η κοινωνική εξαθλίωση για τα στρώματα του πληθυσμού που δεν υπέκυψαν στα υγειονομικά βασανιστήρια πειραματικών ψευδεπίγραφων εμβολιασμών.

Η 2ετής πρωτοφανής συστηματική καταπίεση και καταστολή η εγκαθίδρυση καθεστώτος διακρίσεων και υγειονομικού απαρτχάιντ για εκατομμύρια με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε εμφύλια αντιπαράθεση..Διαφαίνεται ως αναπόφευκτη μάχη επιβίωσης για τους νεοπαρίες ενός συστήματος που οικοδομείται με πογκρόμ γενοκτόνο κατά των αντιφρονούντων…

Βέβαια η εξουσία και το παρακράτος της θα επιχειρήσουν και το επιχειρούν τεχνηέντως και σήμερα ν’ ανακατευθύνουν την αντιπαράθεση για να δοθεί με τους δικούς τους όρους. Αποπειρώνται διάσπαση στο ετερόκλητο στρατόπεδο των εμβολιοσκεπτικιστών προτάσσοντας άλλες κοινωνικές παραμέτρους ώστε να υπάρξει ανακατανομή των δυνάμεων κι αναδιάταξη.

Αν στη Γαλλία προκύψει εμφύλια διαμάχη αυτή είναι σίγουρο ότι θα εκδηλωθεί και στις χώρες που ακολούθησαν το γαλλικό μοντέλο!! Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι εξελίξεις στη Γαλλία επηρεάζουν και την υπόλοιπη Ευρώπη όπου υπάρχουν αντίστοιχες συνθήκες…

dimpenews.com

Back to top button