Διεθνή

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ ..ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΥΦΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕ;

αληθεια ή fake

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ ..ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΥΦΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Δολοφονική επίθεση κατά του Μητροπολίτη Λογγίνου της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας από τραμπούκους του καθεστώτος; Εμφανίζεται πολυτραυματίας από επίθεση;!! η φωτογραφία δεν έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητο μέσο..

”και ήταν αναμενόμενο, οι Ρώσοι είχαν ήδη μεταφέρει αυτή τη φωτογραφία.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σχόλια διάψευσης, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσουν
Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να είστε πολύ συγκεκριμένοι και σωστές, για να μην προκαλέσετε κακό”!
αναφέρει πριν λίγο θρησκευτικό κανάλι της Ουκρανίας που πρόσκειται στον Ονούφριο.. Η φωτογραφία στο μεταξύ έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις πιστών και έχει υπερδιακινηθεί. H φωτογραφία όμως ανέβηκε από τη μονή που ίδρυσε και ήταν ηγούμενος ως πρότινος που τον απομάκρυνε ο Ονούφριος για λόγους υγείας… Επίσης το μέσο του Ονούφριο ενοχοποιεί τους Ρώσους για μαγείρεμα φωτο ενώ η φωτογραφία βγήκε από τη μονή της Ανάληψης όπου ήταν ηγούμενος για σειρά ετών

Το σπίτι του Μητροπολίτη Λονγκίν Τζαρ πυρπολήθηκε……. Στις 2 Ιανουαρίου 2024, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα, το σπίτι του ηγούμενου του μοναστηριού Bănceni στη Βόρεια Bucovina, Μητροπολίτη Longhin, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ένωσης Ορθοδόξων Δημοσιογράφων της Ουκρανίας, ο ιεράρχης δεν τραυματίστηκε, αλλά η στέγη του σπιτιού κάηκε ολοσχερώς και το κτίριο έγινε ακατοίκητο.

Διακινείται μια απίστευτη φωτογραφία όπου φέρεται να εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Λογγίνος του Banchensky, και έξαρχος της επισκοπής Chernivtsi-Bukovina (Mikhail Vasilievich Zhar) Longin της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας, να φέρει βαριά τραύματα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Προφανώς πρόκειται για δολοφονική επίθεση τραμπούκων του καθεστώτος για τη σθεναρή στάση του. Δεν δίνονται περισσότερες εξηγήσεις…

Στις 22 Μαΐου 2023, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ανέφερε υποψίες εναντίον του Μητροπολίτη· κατηγορήθηκε για υποκίνηση διαθρησκευτικού μίσους. Τον Ιούλιο, ο επίσκοπος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό. Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Λογγίνος είπε ότι η έρευνα για την υπόθεσή του είχε τελειώσει και ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και η υπόθεσή του στάλθηκε στο δικαστήριο.

Για εξαιρετικά προσωπικά επιτεύγματα στην εφαρμογή της κρατικής πολιτικής κοινωνικής προστασίας ορφανών και παιδιών που στερούνται γονικής μέριμνας και για πολλά χρόνια φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, το 2008, με διάταγμα του Προέδρου της Ουκρανίας, του απονεμήθηκε ο τίτλος Ήρωας της Ουκρανίας. Με απόφαση της Συνόδου της UOC της 8ης Μαΐου 2012 (περιοδικό Νο. 47), εξελέγη Επίσκοπος Μπαντσένσκι, έξαρχος της επισκοπής Τσερνίβτσι.

Στις 17 Αυγούστου 2020, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας στη Λαύρα του Κιέβου Pechersk, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος τον ανέδειξε στο βαθμό του μητροπολίτη.

Με απόφαση της Συνόδου του UOC της 25ης Σεπτεμβρίου 2023, απαλλάχθηκε από τη θέση του ηγούμενου της μονής Banchen για λόγους υγείας. Στα τέλη Ιουλίου 2023, ο επίσκοπος Longin υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Επιπλέον, αναμένει να δικαστεί με μια εντελώς τραβηγμένη κατηγορία. Κάποιος που, εκτός από τον Μητροπολίτη Longin, είναι ο πιο αληθινός πατριώτης της Ουκρανίας, πατέρας περισσότερων από 400 υιοθετημένων παιδιών, πολλά από τα οποία έχουν ανίατες ασθένειες ή τρομερούς τραυματισμούς. Έχτισε αρκετά όμορφα μοναστήρια, ένα νοσοκομείο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ανοιχτό σε όλους. Ένα ολόκληρο συγκρότημα κτιρίων για ορφανά. Η καλοσύνη και το έλεός του είναι θρυλικά, οι καλές του πράξεις είναι αναρίθμητες. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που φέρει τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος τόσο καθαρά μέσα του, ώστε όποιος είχε έστω και λίγη επαφή μαζί του το αισθάνεται.

dimpenews.com

Back to top button