breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Πούτιν για Δύση:” η παιδεραστία κανόνας στη Δύση. Οι ιερείς τους ευλογούν γάμους ομοφυλόφιλων. Η Αγγλικανική Εκκλησία θεωρεί το Θεό ουδετερόφυλο. Αμφισβητούν τα ιερά κείμενα!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σημερινή ομιλία του περί πολλών θεμάτων έκανε αναφορές και στην αξιακή παρακμή της Δύσης. Δήλωσε ότι «Οι Ιερές Γραφές αμφισβητούνται, η Αγγλικανική Εκκλησία επικεντρώνεται στο να αμφισβητήσει το μοναδικό φύλο του Θεού». Ενώ τόνισε «η παιδεραστία έχει γίνει ο κανόνας στη Δύση».

«Κοιτάξτε τι κάνουν στους δικούς τους ανθρώπους: η καταστροφή οικογενειών, οι πολιτιστικές και εθνικές ταυτότητες και η διαστροφή που είναι η κακοποίηση παιδιών μέχρι την παιδεραστία διαφημίζονται ως κανόνας», είπε ο Πούτιν.

«Κοιτάξτε τους Δυτικούς τι κάνουν με τους δικούς τους λαούς: η καταστροφή της οικογένειας, η πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, η διαστροφή και ο εκφοβισμός των παιδιών, μέχρι την παιδεραστία, κηρύσσονται κανόνας της ζωής τους και οι ιερείς ευλογούν τους γάμους ομοφύλων. Ο Θεός να τους έχει καλά, ας κάνουν ό,τι θέλουν, αυτό κάνουν», δήλωσε ο Πούτιν,.

«Οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν. Πάντα το αντιμετωπίζαμε έτσι στη Ρωσία. Κανείς δεν παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή και εμείς αλλά θέλω να τους πω: κοιτάξτε τις Αγίες Γραφές, τα κύρια βιβλία όλων των άλλων παγκόσμιων θρησκειών, όλα λέγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι η οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. αυτά τα ιερά κείμενα αμφισβητούνται τώρα».

Ως παράδειγμα, ο πρόεδρος ανέφερε την πρόθεση της Εκκλησίας της Αγγλίας να εξετάσει την ιδέα ενός θεού ουδέτερου ως προς το φύλο. «Δεν ξέρουν τι κάνουν!» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Τέλος η διαφθορά η διαστροφή κι ο εκμαυλισμός της νεολαίας και παιδιών από αχαλιναγώγητο και μυητικό internet τέλος η μόνιμη έκθεση ανηλίκων σε κάθε είδους πολλαπλό διαδικτυακό κίνδυνο και βίτσιο. Προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει Intranet αντί του Internet Οι νέοι και οι νέες, οι έφηβοι και οι έφηβες, θα έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτό το εθνικό – ρωσικό διαδίκτυο.

Τους κατηγόρησε οσυσιαστικά ότι δεν έχουν ιερό και όσιο όντως δεν έχουν ότι δεν έχουν… το Θεό τους και το χειρότερο στρατολογούν τα παιδιά σε αυτή την μηδενιστική αντίληψη τη διδάσκουν τη νομοθετούν την ευλογούν. Το μεγάλο πείραμα γίνεται με παιδιά.. Για τη Δύση η ταυτότητα α=α δεν ισχύει πια, ισχύει το α=β … Μιας και μιλάμε…για ταυτότητα. Ο άνθρωπος γίνεται μια άγνωστη μεταβλητή παίρνει μια οποιαδήποτε τιμή χωρίς να έχει καμιά αξία..

dimpenews.com

Back to top button