breaking newsΕλλάδα

Καταγγελία -Αλλοδαποί επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα σε γυναίκες λιμενικούς στην Πάτρα [εικόνες]

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Φωτογραφία: patraevents.gr

Ενα απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα αποκαλύπτει υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας, ο οποίος υποστηρίζει πως αλλοδαποί νεαρής ηλικίας δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες που υπηρετούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

 

«Μας γνωρίζουν, μας έχουν στοχοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία φύλαξη σ’ ένα μέτωπο λιμανιού 2.5χλμ, όσο και ανθρώπινο τοίχος να στήσεις, όταν έχουμε επιθέσεις από ομάδες των 50 και 70 ατόμων από διάφορα σημεία της περίφραξης», τονίζει στο tempo24.news ο Πρόεδρος των Λιμενικών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας κ. Μιχάλης Κωστάκης.

Οι αλλοδαποί φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, καθώς εκτός από το γεγονός ότι μερικοί από αυτούς επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες Λιμενικούς, οι ίδιοι προκάλεσαν την Κυριακή φθορές στην εσωτερική περίφραξη του λιμανιού με αποτέλεσμα να μπαίνουν μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών στο χώρο.

Να σημειωθεί πως στο διάστημα του ενάμιση μήνα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο έχει ενισχυθεί με 6-7 άτομα με αποσπάσεις εξάμηνης διάρκειας, ενώ εστάλησαν και 10 στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων η απόσπαση των οποίων λήγει στο τέλος του μήνα και είναι άγνωστο εάν και για πόσο θα ανανεωθεί. 

Εκείνο που προκάλεσε αίσθηση σύμφωνα με το ίδιο μέσο είναι πως ενόψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα και υψηλόβαθμων Κυβερνητικών στελεχών στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, το Λιμεναρχείο ενισχύθηκε με 20 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του.

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, είμαστε στα όρια μας. Εκπνέει η διορία που έχουμε δώσει  για την τήρηση και εφαρμογή των δεσμεύσεων του Γ.Γ Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, προσανατολιζόμαστε στην πραγματοποίηση ένστολης διαμαρτυρίας εντός Μαρτίου», δηλώνει ο Πρόεδρος των Λιμενικών, τονίζοντας πως τίθεται θέμα ζωής και θανάτου για τους συναδέλφους, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τους μετανάστες και τις «άγνωστες» προθέσεις τους.

 

Προσφάτως μάλιστα Λιμενικός, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μεταναστών, καθώς απομάκρυνε νεαρό αλλοδαπό εκτός λιμανιού.

Ο νεαρός  αποχώρησε από το σημείο και επέστρεψε μαζί με περίπου 7 άτομα και επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον Λιμενικό.

Πηγή: tempo24.news

Πηγή: Καταγγελία -Αλλοδαποί επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα σε γυναίκες λιμενικούς στην Πάτρα [εικόνες] | iefimerida.gr

Back to top button