breaking newsΕλλάδα

Μολότοφ στο Τουρκικό Προξενείο, υπό παρακολούθηση μειονοτικοί στόχοι, κλείνουν οι Κήποι

Mηχανοκίνητη πορεία ειρήνης από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων

 

 

Σήμερα Δευτέρα 12-3-2018 και ώρα 2 το μεσημέρι, οι φορείς της ευρύτερης περιοχής των Φερών διοργανώνουν μηχανοκίνητη πορεία ειρήνης από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων.

Σε ανακοίνωσή o Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Είναι ευθύνη όλων μας, που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα σύνορα της χώρας μας, να στείλουμε ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις πλευρές:

Ζητάμε τη γρήγορη απελευθέρωση των παιδιών μας!

Οι οικογένειες των στρατιωτικών μας είναι οικογένειες όλων μας και θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας!!

Το μόνο που μας χωρίζει από τους γείτονες μας είναι 100 μέτρα νερού. Ο Έβρος ποταμός πρέπει με πολύ δουλειά και αλληλοσεβασμό και από τις δύο πλευρές να γίνει σύμβολο ειρήνης, ευημερίας και ανάπτυξης των λαών μας!!!

Ας ενωθούμε για να δώσουμε ένα μήνυμα προς την πολιτεία ότι ο λαός του Έβρου δέχεται πλήγματα από παντού και από πάσα κατεύθυνση αλλά δεν ξεχνά ότι είναι κομμάτι της Ελληνικής γης!

Απόφαση όλων είναι η διαμαρτυρία αυτή να έχει μόνο ειρηνικό χαρακτήρα και καμία άλλη πρόθεση δεν θα γίνει δεκτή”!

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΕΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΥΧΕΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΡΩΝ <ΑΓ.ΣΟΦΙΑ>

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΡΩΝ <KEFY>

Γ.Σ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΕΡΩΝ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΕΡΩΝ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΕΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΕΡΩΝ

ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΕΡΩΝ

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΡΩΝ <ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ>

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΡΩΝ <ΟΡΦΕΑΣ>

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΕΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΦΕΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΠΛΟΥ

Τ.Ο.Ε.Β ΦΕΡΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΗΣΟΥ <Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ>

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΦΕΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΦΕΡΩΝ

Π.Ε.Φ.Ο ΦΕΡΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΕΡΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΕΡΩΝ

Την ίδια στιγμή, όπως διαβάζουμε στο xanthinews.gr, σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας είναι οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης και της Κομοτηνής καθώς τις τελευταίες 6-7 ημέρες αστυνομικοί ένστολοι ή ακόμη και με πολιτικά φυλάνε σε εικοσιτετράωρη βάση πάνω από 15 πιθανούς στόχους μειονοτικού ενδιαφέροντος σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Διακριτική παρακολούθηση- προστασία απολαμβάνουν επίσης και οι «θρησκευτικοί εκπρόσωποι» των δύο πόλεων αλλά και τα μεγάλα Τζαμιά και άλλοι μειονοτικοί χώροι ενδιαφέροντος.

Οι ενέργειες αυτές γίνονται με σκοπό την αποφυγή επεισοδίου με τυχόν «θερμοκέφαλος» αλλά και για να αποκλειστεί και οποιαδήποτε προβοκάτσια από την πλευρά των γειτόνων μας που θα οδηγούσε σε νέο «θερμό επεισόδιο».

Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει όλο το σώμα της αστυνομίας με 24ωρες περιπολίες και για τον λόγω αυτό έχουν ανακληθεί και όλες οι άδεις ακόμα και οι προγραμματισμένες για το ΠΑΣΧΑ.

Πάντως πριν λίγα 24ωρα η προβοκάτσια έλαβε χώρα. Και ομιλούμε για προβοκάτσια διότι κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. Μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη πέταξε λίγο μετά μεσάνυχτα της Παρασκευής ομάδα αγνώστων.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές και σε τρία αυτοκίνητα στην περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Γούναρη κοντά στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο, και οι εστίες φωτιάς αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Ορεστιάδα: Πλήθος πολιτών ζήτησε την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Με τον εθνικό ύμνο, τον οποίο έψαλλαν όλοι οι πολίτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, ολοκληρώθηκε χθες το συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δυο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς.


pentapostagma.gr

Back to top button