breaking newsΕλλάδα

Αυτή είναι η Ευρώπη αυτή είναι η ΕΕ.. Η Τουρκία κατοχύρωσε τον επικοινωνιακό όρο Turkaegean «τουρκικό Αιγαίο» που συμφύρεται με αυτόν της ”Γαλάζιας Πατρίδας” στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Αυτή είναι η Ευρώπη αυτή είναι η ΕΕ.. Η Τουρκία κατοχύρωσε τον επικοινωνιακό όρο Turkaegean «τουρκικό Αιγαίο» που συμφύρεται με αυτόν της ”Γαλάζιας Πατρίδας” στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Η επιτροπή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της ΕΕ ενέκρινε το αίτημα της Τουρκίας και, μάλιστα, η ονομασία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι και τον Ιούλιο του 2031. Σε μια κρίσιμη περίοδο για τα ελληνοτουρκικά είναι σίγουρα δόλια η επινόηση του Τούρκικου Αιγαίου που συμφύρεται με τον όρο Γαλάζια Πατρίδα. Ο όρος αυτός επιλέχθηκε και επινοήθηκε από στρατηγικά επιτελεία για να δημιουργήσει σύγχιση στην διεθνή κοινή γνώμη. Δεν είναι τουριστική καμπάνια αλλά πόλεμος πληροφοριακός με συνεργούς τους συμμάχους μας!! Δημιουργούν τετελεσμένα. Πρόθυμες οι βρωμοφυλλάδες της Δύσης που είναι το ” ευαγγέλιο” του αρχοντοχωριάτη κουτόφραγκου δίνουν γη και ύδωρ επικοινωνούν τον ”βρώμικο” όρο και τον επιβάλουν εθελοτυφλώντας ότι είναι το άλλο όνομα του γεωπολιτικού της Γαλάζιας πατρίδας λανσάροντάς τον ως αθώο τουριστικό σλόγκαν.

‘Ακτή με στυλ: το δέλεαρ του Τουρκικού Αιγαίου
Εκτείνεται κατά μήκος νοτιοδυτικά της Türkiye (Τουρκία) και γεμάτο απίστευτες πόλεις όπως η Σμύρνη, η Αλικαρνασσός και η Datça, το Τουρκικό Αιγαίο υπόσχεται εξαιρετικές εμπειρίες για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη…..”.

Συνεχίζεται η προπαρασκευή της εισβολής με συνεργούς τους υποτιθέμενους δυτικούς συμμάχους για χάρη των οποίων κατεδαφίσαμε κάθε άλλη παραδοσιακή συμμαχία όπως αυτή με τη Ρωσία. Κινούμαστε χωρίς πλάνο Β και το χειρότερο το ξέρει και ο αντίπαλος γιατί δεν περνάει μέρα που να μην το βγάζουμε ντελάλι.

dimpenews.com

Back to top button