breaking newsθρησκεια

O Γέροντας Στέφανος ο Καρουλίτης για τα έσχατα: πτωματοφάγοι οι 666άρηδες.Το όνομα τ΄Αντίχριστου σημαίνει καταστροφή. 2 είναι τα κύρια Σημεία προ του Τέλους! Ο Ηλίας ήγγικεν! Το μεγάλο μυστικό του κακού είναι μυστικό για εμάς!

O Γέροντας Στέφανος ο Καρουλίτης για τα έσχατα: πτωματοφάγοι οι 666άρηδες.Το όνομα τ΄Αντίχριστου σημαίνει καταστροφή. 2 είναι τα κύρια Σημεία προ του Τέλους! Ο Ηλίας ήγγικεν! Το μεγάλο μυστικό του κακού είναι μυστικό για εμάς!Τι είπε ο Stefan Karuljski, (ή Στέφανος ο Καρουλίτης) ένας γέροντας από το Svetogorje, για το τέλος του κόσμου και πώς να προετοιμαστούμε για το τέλος του κόσμου και τους έσχατους καιρούς, αν μας συμβούν.

Ο πατέρας Stefan Karuljski τάφηκε δίπλα στο μοναστήρι Slanci στο Βελιγράδι. Ο τάφος του έγινε τόπος προσκυνήματος. Όσοι τον γνώρισαν όσο ζούσε τον θεωρούν άγιο. Ο λαός πιστεύει στην ευεργετική επίδραση των προσευχών του, γι’ αυτό του στέλνει αιτήματα για βοήθεια και σωτηρία. Ο πατέρας Stefan Karuljski ήταν ένας ασυνήθιστα πράος και ευγενικός άνθρωπος. Λάτρευε τα λουλούδια και το κελί του στα Καρούλια Αγίου Όρου όπου ασκήτεψε ήταν περιτριγυρισμένο από λουλούδια. Παρόλο που στην Karulja (Sveta Gora, ένα μέρος σε απρόσιτους βράχους όπου οι μοναχοί ασκητεύουν) υπάρχουν όλοι βράχοι και μπάζα τριγύρω, τα λουλούδια ευδοκιμούσαν. Σημάδι χάριτος.

Ο πατέρας Stefan Karuljski και τα σημάδια των εσχάτων

Ο πατέρας Stefan Karuljski και τα σημάδια ότι έρχονται οι έσχατοι καιροί

Καθώς ο πατήρ Στέφαν μίλησε για τα σημεία για τους έσχατους καιρούς, ακολουθεί στη συνέχεια του κειμένου.

. . .

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Στέφανος ο Καρουλίτης για ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Ο Γέροντας Στέφανος ο Σέρβος (ή Stefan Karuljski), πολύ σημαντική προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, έζησε μισό αιώνα στο Άγιο Όρος. Κατά τις πέντε εκείνες δεκαετίες, ο μοναχός αυτός διακρίθηκε με τη διδασκαλία, δηλ. με την ικανότητα να μεταδίδει την ορθόδοξη χριστιανική πίστη στους άλλους, αλλά και με το ενδιαφέρον του για πολλά σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Γεννημένος το 1922,κοιμήθηκε τον Δεκέμβριο του 2001 (κατά το παλαιό ημερολόγιο 21 Νοεμβρίου) στο Βελιγράδι, σε ηλικία 79 ετών. Έζησε στο Άγιο Όρος από το 1950 έως το 2000, μέχρι ένα χρόνο πριν από τον θάνατό του.

Ένα θέμα για το οποίο μιλούσε συχνά ο γέρος Stefan Karuljski ήταν αυτό που αφορούσε το τέλος του κόσμου και τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτό: για την εμφάνιση του Αντίχριστου, για τον αριθμό 666… ​​Δεν ήταν μικρός ο αριθμός όσων ενδιαφέρθηκαν για αυτά τα περίπλοκα ερωτήματα. Ο μοναχός ήταν πάντα έτοιμος να μεταφέρει τις απόψεις του για αυτά τα θέματα, για τα οποία υπάρχουν αρχεία. Να τι είπε και έγραψε αυτή η μεγάλη προσωπικότητα της Ορθοδοξίας:

«Όταν δεις ότι οι Εβραίοι χτίζουν το ναό του Σολομώντα, να πάρεις προμήθειες για 3-4 χρόνια, ειδικά αλεύρι… Πριν αρχίσουν να χτίζουν το ναό, δεν πρέπει να προετοιμαστείς. Ο Κύριος θα επιτρέψει να χτιστεί ο ναός λίγο πριν από το τέλος του κόσμου. Πριν από αυτό, δεν είναι δυνατό να το χτίσουν, γιατί θα κυβερνάται από τον αυτοκράτορά τους, του οποίου το όνομα σημαίνει καταστροφή και που έχει ήδη αρχίσει να τοποθετείται με τη μορφή του αριθμού 666 σε όσους δεν καταλαβαίνουν ότι αιώνιο μαρτύριο τους περιμένει εξαιτίας του. Αυτός ο αυτοκράτορας της καταστροφής θα καθίσει πάνω από τα κεφάλια τους και δεν θα μπορέσουν να τον ξεφορτωθούν. Αυτό θα το κάνει ο Κύριος όταν έρθει η ώρα της τρομερής τελευταίας κρίσης.

Πριν τελειώσει η ιστορία του κόσμου, θα λάβει χώρα ένα άλλο σημαντικό γεγονός για το οποίο οι σύγχρονοι συγγραφείς και θεολόγοι κάνουν ελάχιστη ή σχεδόν καθόλου αναφορά. Οι Εβραίοι θα στραφούν στον Κύριο Ιησού Χριστό και θα μεταστραφούν στον Χριστιανισμό. Φυσικά, όχι όλοι. Πότε θα γίνει αυτό; Ή την εποχή του Αντίχριστου, όταν βλέπουν στην πραγματικότητα ότι ο Αντίχριστος τους παρέσυρε, ή πριν από αυτό. Ο χρόνος θα δείξει. Εδώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλα αυτά θα συμβούν, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό…»

Ερωτηθείς από πολλούς πιστούς αν θα υπάρξουν σημάδια που θα αναγγέλλουν τη δεύτερη έλευση του Χριστού και το τέλος του κόσμου, ο γέροντας τους εξηγούσε:

«Σύμφωνα με τη διδασκαλία των Αγίων Γραφών, τα σημεία και οι φοβεροί προάγγελοι του τέλους του κόσμου και της δεύτερης παρουσίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι:

  • πολλαπλασιασμός της αδικίας μεταξύ των ανθρώπων,
  • κήρυγμα του Ιερού Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα έθνη,
  • φυσικές καταστροφές,
  • Η έλευση του Αντίχριστου,
  • ο αγώνας κατά της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας…»

Συγκεκριμένα παραδείγματα των σημείων που θα προηγηθούν του τέλους του υλικού κόσμου, τα οποία ανέφερε ο γέρος Στέφανος, είναι: «Την ώρα του τέλους του κόσμου η ανομία θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Η κακία και το μίσος θα βασιλέψουν στον κόσμο. Τότε δεν θα υπάρχει ούτε αγάπη ούτε αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων. Φυσικά, δεν θα εξαφανιστεί τελείως, αλλά στους περισσότερους ανθρώπους η αγάπη θα κρυώσει. Οι άνθρωποι θα μισούν ο ένας τον άλλον, ο καθένας θα νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και θα προσπαθεί να βλάψει τον συνάνθρωπό του.

Ταυτόχρονα, θα αμφιταλαντευτούν στην πίστη τους και θα πιστέψουν πολλούς απατεώνες και ψευδοπροφήτες. Η ανομία μεταξύ των ανθρώπων θα βασιλεύσει σε τέτοιο βαθμό που δεν θα αναγνωρίσουν τα σημάδια του τέλους του κόσμου, που θα στείλει ο Κύριος με τη μορφή διαφόρων φυσικών καταστροφών και, τέλος, ο ίδιος ο Αντίχριστος.

Όπως έγινε στις ημέρες του Νώε, έτσι θα γίνει και με την έλευση του Υιού του Ανθρώπου. Ο αισθησιασμός, η λαιμαργία και η μέθη θα πολλαπλασιαστούν στον κόσμο σε τέτοιο βαθμό που οι θλίψεις και οι στενοχώριες που θα τους στείλει ο Κύριος για να τους ξυπνήσουν – πείνα, σεισμοί, ασθένειες και τέλος τα φοβερά μαρτύρια από τον Αντίχριστο σε ανθρώπους μεθυσμένους από την ακολασία – δεν θα να τους προκαλέσουν οποιοδήποτε αίσθημα φόβου και ανάγκη για μετάνοια…»

Οι ερμηνείες που δίνει ο γέροντας για την Αποκάλυψη, δηλαδή για το πρόσωπο του Αντίχριστου και για τον «αριθμό του θηρίου», δηλ. 666, αποτέλεσαν αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Οι ερμηνείες βασίζονται αποκλειστικά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και είναι απόλυτα σύμφωνες με τις διδαχές της Εκκλησίας μας. Να τι είπε πραγματικά ο γέρος Στέφαν:

«Το μυστικό του Κακού είναι μεγάλο μυστικό από εμάς. Όσοι εργάζονται πάνω σε αυτό – και είναι γνωστό ποιοι είναι – κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι αυτό το πλάσμα του κακού θα γεννηθεί και θα μεγαλώσει με μεγάλη μυστικότητα, ότι διδάσκεται τις μεθόδους του Σατανά, δηλαδή ότι αρχικά παρουσιάζεται ως καλός, γλυκομίλητος, ευσεβής, διδασκόμενος να νηστεύει, προστάτης των χριστιανών, δηλ. να προσποιηθεί όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορεί με το πρόσχημα του αρνιού μέχρι να καταλάβει την εξουσία. Και τότε θα πετάξει τη μάσκα του και θα δείξει τέτοια κακία, που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος

Οι Εβραίοι, που τον έφεραν στην εξουσία, θα είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν αυτή την κακία. Θα προσπαθήσουν να τον ανατρέψουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Μόνο τότε οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και μόνο τότε θα πετάξουν τη μάσκα, δηλ. το πέπλο που φορούσαν τόσες χιλιάδες χρόνια, έτσι θα στραφούν στον Χριστό και θα κλάψουν γι ‘αυτόν, όπως κλαίει μια χήρα μητέρα όταν θάβει τον μονάκριβο γιο της. Μόνο τότε οι Εβραίοι θα δεχτούν τον Χριστιανισμό και θα στραφούν στον Ιησού Χριστό».

Ο γέροντας είπε επίσης για την εμφάνιση του Αντίχριστου:

«Όταν αρχίσει η κατασκευή του ναού του Σολομώντα, θα είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Αντίχριστος είναι εδώ και ότι μας απομένουν μόνο λίγα χρόνια για να ζήσουμε στη Γη. Τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πάρουμε προμήθειες, γιατί θα υπάρχει πλήρης έλλειψη, ακόμη και σε αυτούς που έχουν λάβει τη σφραγίδα του Αντίχριστου και τον αριθμό 666. Οι Άγιοι Πατέρες λένε ότι ειδικά όσοι έχουν λάβει τις σφραγίδες θα αισθάνονται πολύ μεγαλύτεροι πείνα και ότι λόγω της έλλειψης τροφής θα φάνε τα πτώματα ανθρώπων που θα πεθάνουν από την πείνα από όλες τις πλευρές. Όσοι δεν δέχονται τη σφραγίδα και τον αριθμό, με τη βοήθεια του Θεού, θα αντέξουν να μην φάνε πτώματα…»Πτωματοφάγοι οι 666άρηδες.

Ακολουθούν μερικά ακόμη αποσπάσματα για όσα μίλησε ο γέρος Στέφανος, που αναφέρονται στους έσχατους καιρούς και που πρέπει να μας κάνουν να σκεφτούμε.

«Οι μέρες σημαντικών γεγονότων είναι μπροστά μας. Ο Χριστιανισμός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Το όνομα του Χριστού θα διαδοθεί μέσα μας. Μέσω ημών θα γίνει η τελευταία τρομερή κρίση. Δεν θα κρίνουμε μόνο τον κόσμο αλλά και τα πεπτωκότα πνεύματα, τις αιτίες κάθε κακού. Όταν ο Κύριος γεμίσει τη βασιλεία Του με νέες ψυχές, δίνοντάς τους τη θέση των πεσόντων πνευμάτων, όπως είναι ξεκάθαρα γραμμένο στους ψαλμούς του Δαβίδ. Όταν δεν θα υπάρχουν πια εκείνοι που θέλουν τη σωτηρία, αλλά μόνο εκείνοι που έχουν παραδοθεί ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του Κακού και που δεν θα θέλουν πια να ακούσουν για τον Κύριο, τότε το θέλημα του Θεού θα εκπληρωθεί για να επιφέρει το τέλος αυτού του ορατού υλικού κόσμου, που δεν θα καταστραφεί, αλλά με τη φωτιά θα μετατραπεί σε φωτιά, όπως όταν ένας σιδηρουργός λιώνει μέταλλο και το χύνει σε καλούπι δίνοντάς του το σχήμα που θέλει. Κατά τη διάρκεια αυτών των τρομερών γεγονότων, ο Κύριος θα σκεπάσει τους πιστούς Του και παρά τους φοβερούς διωγμούς, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί κρυφά και η μόνη προσευχή θα είναι τότε: «Κύριε, έλα το συντομότερο…» Ο Κύριος δεν θα αργήσει. Θα έρθει και θα εξυψώσει και θα ενώσει την αντιμαχόμενη επίγεια Εκκλησία με τη νικηφόρα ουράνια Εκκλησία, και δεν θα υπάρχει τέλος σε εκείνη τη βασιλεία»..

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αντιπροσωπεύουν μοναδικά ντοκουμέντα της πρόσφατης χριστιανικής μας παράδοσης. Να τι άλλο είπε ο γέρος Στέφαν για τις τελευταίες φορές:

«Κατά τη βασιλεία του Αντίχριστου θα υπάρξουν πολύ φοβεροί διωγμοί της Αγίας Εκκλησίας. Τότε κανείς δεν θα μπορεί να διδάξει στους ανθρώπους τι είναι καλό, αλλά μόνο τι είναι κακό. (σσ ήδη αυτό συμβαίνει) Τότε θα είναι αρκετό για όλους να αποσυρθούν εκεί που τους δείχνει ο Κύριος και να προσευχηθούν για τον ερχομό του Κυρίου το συντομότερο δυνατό. Πριν από τη βασιλεία του Αντίχριστου, όλοι πρέπει να φροντίσουν να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, τότε θα λάβουν μεγάλη ανταμοιβή από τον Κύριο. Τώρα είναι ώρα να κηρύξουμε. Συμβαίνει σύμφωνα με τα δώρα που ο Κύριος μας έδωσε σε όλους: γραφή, υπενθύμιση, συμβουλή… Μην κρύβεις το δώρο σου.( σσ πολύ σημαντική υπόμνηση) Πολλά περισσότερα μπορούν να γίνουν για τη σωτηρία μας και των αγαπημένων μας, ιδιαίτερα αυτών που μας εμπιστεύτηκε ο Κύριος. Μόλις αρχίσει η βασιλεία του καταστροφικού Αντίχριστου, πήγαινε αμέσως, κρυφτείς και περίμενε τον Κύριο…»

Τα λόγια του γέροντα είναι οδυνηρά, αλλά ακόμη πιο οδυνηρό είναι αυτό που ακολουθεί σχετικά με τον ερχομό του προφήτη Ηλία, όπως γράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, για τον οποίο ο Γέροντας Στέφανος ο Σέρβος προφητεύει:

«Πρέπει να ξέρουμε ότι επτά χρόνια πριν από το τέλος του κόσμου, ο προφήτης Ηλίας και ο προφήτης Ενώχ θα έρθουν να κηρύξουν στους ανθρώπους να μην δεχτούν τον Αντίχριστο και τον καταστροφικό αριθμό και τη σφραγίδα του. Έμαθα από ανεπιβεβαίωτες πηγές ότι ο προφήτης Ηλίας είχε ήδη έρθει και άρχισε να κηρύττει στην ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ. Αυτό μου είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε έχουμε πολύ λίγη ζωή στη γη. Καλό θα ήταν ο καθένας να χρησιμοποιήσει αυτό το χρόνο και να κάνει κάτι για τη δική του και για την αιώνια ζωή του. Δεν πρέπει να περιμένουμε, γιατί αυτός ο μικρός χρόνος θα περάσει γρήγορα. (σσ η ζωή είναι μια πτήση και μάλιστα σε πολύ κοντινό προορισμό)

Πρώτα απαρνηθείτε τις αμαρτίες σας. Κοιτάξτε στην ψυχή σας για να βρείτε ποια αμαρτία σας έχει νικήσει περισσότερο και ξεκινήστε αμέσως τον αγώνα εναντίον της. Μετανοήστε και διορθώστε τη ζωή σας. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αντιμετωπίσει την κρίση του Θεού με αυτήν την αμαρτία στην ψυχή σας. Τότε θα είναι πολύ αργά για μετάνοια. Άφησε αυτή την αμαρτία νωρίτερα, αντικατέστησέ την με κάποια καλή πράξη,να στραφείς στον Κύριο με όλη σου την καρδιά και την ψυχή και κλάψε ενώπιον του Κυρίου, παρακαλώντας τον να σε συγχωρήσει και να σε ελεήσει. Ο άγιος φύλακας άγγελός σας θα συγκεντρώσει τα δάκρυά σας και τη μετάνοιά σας και θα τα παρουσιάσει ενώπιον του Κυρίου όταν θα κρίνει…»

Στο σημείο αυτό πρέπει να σχολιάσουμε τη δήλωση του γέροντα Στεφάνου ότι είχε ήδη έρθει ο προφήτης Ηλίας, μαζί με τον προφήτη Ενώχ. Σύμφωνα με το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης, δύο προφήτες θα πολεμήσουν ενάντια στον σκοτεινό τύραννο της ανθρωπότητας, αλλά θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει. Όταν ο γέροντας Σέρβος είπε ότι ο προφήτης «ήλθε», ακολούθησε την πεπατημένη των προφητικών γραφών για να μιλάει πάντα για αόριστο χρόνο, αλλά και να δείχνει ότι αυτά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα είναι πολύ κοντά, σε κάθε περίπτωση όχι και τόσο μακριά από την ώρα μας. Επομένως, δεν εννοεί κυριολεκτικά ότι ο προφήτης Ηλίας άρχισε να κηρύττει, αλλά θέλει συμβολικά να δείξει ότι δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και να πολεμήσει εναντίον του Αντίχριστου.

Ο πατέρας Στέφανος είπε και κάτι άλλο που επίσης αξίζει να σημειωθεί:

«Όταν δείτε και ακούσετε ότι οι Εβραίοι κατέστρεψαν το τζαμί του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ και άρχισαν να χτίζουν το ναό του Σολομώντα, τότε θα είναι καιρός να αρχίσετε να παίρνετε προμήθειες,( σσ επομένως οι τελευταίοι υπερασπιστές της ανθρωπότητας είναι οι Παλαιστίνιοι που εμποδίζουν αυτή τη εξέλιξη μόνοι τους χωρίς καμιά υποστήριξη και δικαίωση από κανέναν και πουθενά) ειδικά αλεύρι για μερικά χρόνια, ώστε να μην αναγκαστείτε να λάβετε τη σφραγίδα του ο Αντίχριστος λόγω πείνας και τον αριθμό 666. Αλλά και αυτό δεν θα σε βοηθήσει πολύ, γιατί θα υπάρξει μεγάλη πείνα και ξηρασία. Πριν αρχίσει η ανέγερση του ναού του Σολομώντα, δεν είναι απαραίτητο να συλλέξουμε προμήθειες, γιατί το τέλος δεν θα είναι κοντά και δεν θα είναι όταν μαζέψουν τα υλικά και τους πολύτιμους λίθους για το ναό. Το τέλος θα έρθει όταν χτιστεί ο ναός και όταν ο Αντίχριστος αρχίσει την κυριαρχία του σε αυτόν…»

Η ΘAΥΜΑΣΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΔιηγείται ό ίδιος ο Ντούσαν που στη συνέχεια έγινε Αγιορείτης Γέροντας Στεφάν:
”τα αληθινά γεγονότα που έζησα στις 11 Ιουλίου, 1976, στα σαράντα οκτώ χρόνια της ζωής μου. Χάρις σ’ αυτά
τα πνευματικά οράματα που είδα, άλλαξε από τότε η ζωή μου όλη.
Ως ανάπηρος πολέμου, πηγαίνω κάθε χρόνο γκίνησα, την άλλη μέρα, στις 11 Ιουλίου, λίγο πριν τις δέκα, με το αυτοκίνητό μου από το Κραγκούγιεβατς για τα Λουτρά της Ματαρούσκα για να συνεχίσω τη θεραπεία που άρχισα.
Στη στάση περίμεναν το λεωφορείο καμιά δεκαριά ταξιδιώτες, και ανάμεσά τους ένας καλόγερος και μια καλόγρια, «χτυπητοί» από την ωραία τους όψη. Με την ύψωση του χεριού τους, ο καλόγερος και η καλόγρια, προσπαθούσαν να σταματήσουν οποιοδήποτε από τα αυτοκίνητα που περνούσαν από μπροστά τους, αλλά μάταια. Κανένας από τους οδηγούς δεν έλεγε να σταματήσει, αν και σε πολλά οχήματα υπήρχαν θέσεις για δύο άτομα, ακόμη και για περισσότερα. Μέσα μου κατέκρινα τους οδηγούς που μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν, να τους πάρουν.
Moυ κάνει σινιάλο ο ρασοφόρος. Με ρώτησε αν μπορώ να πάω τον ίδιο, και την αδελφή,
μέχρι το μοναστήρι της Ζίτσα. Του απάντησα ότι μπορώ και τους κάλεσα να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο…” Και οι 2 με το που μπήκαν στο αμάξι του είπαν όλη του τη ζωή καλή και κακή την καθε του σκέψη..
”Αλλά δεν προσεύχεσαι στο Θεό, μόνο έχεις μαλακή καρδιά και αγαπάς την εντιμότητα.
Μπορούσες, σε τρεις ευνοϊκές για σένα ευκαιρίες να πλουτίσεις, αλλά δεν ήθελες με ανέντιμο τρόπο. Τρέφεις συμπάθεια για τους ηλικιωμένους και τους φτωχούς. Η ευγένειά σου σε οδήγησε να σταματήσεις και σε καλό σου, που σήμερα σταμάτησες και έκανες δεκτό το Θεό μας και μι έτσι κοίταξα στον καθρέπτη και είδα το εξής απροσδόκητο θέαμα!”
Κάποια στιγμή στρέφεται πίσω και είδε θέαμα φρικτό:
”Ο καλόγερος και η καλόγρια που κάθονταν στο πίσω κάθισμα είχαν πολύ φωτεινά πρόσωπα και γύρω από το κεφάλι φωτοστέφανα με εκτυφλωτικό φως! Μνημόνευαν όλα όσα έπραξα· καλά και κακά· ως και
εκείνα τα σχέδιά μου, για τα οποία κανένας δε γνώριζε,”
όταν έφτασαν στη μονή δεν κατέβηκαν ποτέ γιατί εξαφανίστηκαν μέσα από το όχημα.

Η συνέχεια στο ξενοδοχείο

”Το δωμάτιο ξαφνικά πλημμύρισε από φως και μαζί με το φως εμφανίστηκε Άγγελος πτερωτός, ο Γαβριήλ! Είχε εξαιρετική ωραιότητα και μακριά μαλλιά, δεμένα σε μορφή αλογοουράς. Φορούσε
μακρύ λαμπερό φόρεμα και από πάνω, κι άλλο λαμπερότερο, αλλά αχειροποίητο. Στα πόδια είχε σαντάλια.
Ο Άγγελος ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε:
«Ντούσαν, σήκω να περπατήσουμε!».
Σηκώθηκα υπάκουα.
Ο Άγγελος μου λέει και αυτό:

«Ντούσαν, είσαι τυχερός που σταμάτησες σήμερα, που
αποδέχθηκες το Θεό και πήρες τον καλόγερο και την καλόγρια
μαζί σου. Ξέρεις ποιόν μετέφερες σήμερα;».
Σήκωσα τους ώμους και πάνω που ήθελα να απαντήσω
ότι δεν ξέρω, ο Άγγελος μου λέει: «Μετέφερες τον Άγιο Απόστολο Πέτρο, και την Αγία Παρασκευή!’

Τον μετέφερε στον παράδεισο και περιηγήθηκαν στις κολάσεις είδε πως θ’ά ‘αναστηθούν οι νεκροί του είπε απόρρητα..

Προρρήσεις

Έλεγε: Πριν έρθει ο Αντίχριστος οι Τούρκοι θα νικηθούν.

Μετά τον Αντίχριστο οι Άγιοι θα επικρατήσουν οριστικά και τελειωτικά.

Οι Μασόνοι θα αποκτήσουν πρόσκαιρα (για λίγο) λίγη
δύναμη πριν την έλευση του Αντιχρίστου μόνο και μόνο για να
έρθει γκρίνια και φασαρία στον κόσμο και να επικρατήσει πιο
εύκολα έτσι το κακό (έστω και προσωρινά).

Πρώτα θα πέσει το Άγιον Όρος και μετά εμείς, έλεγε.

Σκαλί -σκαλί πάμε προς το κακό. Πρώτα βλέπεις έρχεται σεισμός, ύστερα πολλές αρρώστιες, ύστερα ξηρασία, ύστερα πείνα και εξαθλίωση και τέλος Πόλεμος.

Αν οι πολίτες ενός κράτους δεν έχουν μυαλό για Ουρανό
(για Ουράνια Βασιλεία) τότε δεν μπορεί το Κράτος εκείνο να
σταθεί όρθιο.
Τα σημάδια δεν είναι καλά, έλεγε.

Τώρα η Εκκλησία κινδυνεύει γιατί εισχώρησαν μέσα
αντίχριστοι. Φίδια από θεμέλια μέχρι κορυφή έχει η Εκκλησία..

ΥΓ ο 21ος αιώνας θα είναι μεταφυσικός ή δεν θα υπάρξει είπε ο Αντρέ Μαλρώ….

dimpenews.com

Back to top button