breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανείπωτη τραγωδία: 17χρονος γιος στρατιωτικού έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

 

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα σήμερα Δευτέρα (13/11), όταν 17χρονος μαθητής αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο αδικοχαμένος 17χρονος, που ήταν γιος στρατιωτικού και μαθητής Λυκείου, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι με όπλο που ανήκε στον πατέρα του.

Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη συνοικία της Καλούτσανης από τους οικείους του, σήμερα το μεσημέρι.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά
Όταν η οικογένειά του κατάλαβε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

 

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας για τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο ανήλικος είχε βρει ακαριαίο θάνατο
Στη συνέχεια, η σορός του ανήλικου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κινητοποιήθηκε και δύναμη της αστυνομίας που ξεκίνησε την προβλεπόμενη έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην απόφαση να αυτοκτονήσει.

 

Ξεκίνησαν έρευνες
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας ως το επικρατέστερο σενάριο για το θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
«Φως» στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του ανήλικου θα ρίξει η νεκροψία, για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή για ατύχημα.
ΠΗΓΗ: in.gr
Back to top button