breaking newsΕλλάδα

Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι προστατεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς στην Ελλάδα την ώρα που έχει καταπατήσει κάθε συνταγματικό άρθρο και ανθρώπινο δικαίωμα

Το θράσος και το ψέμα πάνε μαζί στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι της Σχολής του «κάνε ότι δεν ξέρεις» και αυτή θα είναι η αλήθεια.

Αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη εν μέσω σκανδάλου Predator και τη στιγμή που αποδεικνύεται πως ΕΥΠ και ιδιώτες δούλευαν μαζί για την παρακολούθηση υπουργών, βουλευτών, στρατιωτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων εμφανίστηκε στο ετήσιο συνέδριο «Economist Government Roundtable» ως τιμητής της Δημοκρατίας και προστάτης των δημοκρατικών θεσμών.

Τη συνταγή του «κάνε ότι δεν ξέρεις» ή «σφύρα αδιάφορα» ακολούθησε για μια ακόμη φορά ο εκφραστής της Δεξιάς/Ακροδεξιάς σε νεοφιλελεύθερο περιτύλιγμα, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι κι αν οι φιλικές εφημερίδες, όπως τη Δευτέρα 30/10/23 ΤΑ ΝΕΑ έγραφαν για το κοινό κέντρο ΕΥΠ/ιδιωτών στην παράνομη παρακολούθηση όσων ο κ. Μητσοτάκης θεωρούσε ύποπτους… για τα δικά του συμφέροντα.

«Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς, να διασφαλίσουμε ότι η ελευθερία του λόγου, το κράτος δικαίου, αυτά τα στοιχεία, ενισχύονται και ενισχύουν τη δημοκρατία. Κάνουν τον δημοκρατικό διάλογο ακόμα πιο παραγωγικό» υποστήριξε μεταξύ άλλων διεκδικώντας το πρώτο βραβείο εικονικής πραγματικότητας.

Και δεν έφτανε μόνον αυτό καθώς εμφανίστηκε ως εγγυητής της Δημοκρατίας!

karditsastakra.
Back to top button