breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετάλλαξη Δέλτα: Διπλάσιοι οι θάνατοι σε εμβολιασμένους! – Μόλις το 30% των νεκρών είναι ανεμβολίαστοι

Πολλά ερωτήματα δημιουργούν τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες και αφορούν τη μετάλλαξη Δέλτα. 

Ένα από τα κυριότερα αφηγήματα της ελληνικής κυβέρνησης και των «ειδικών» είναι πως η μετάλλαξη Δέλτα χτυπά τους ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά τα στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική κυβέρνηση και αφορούν τις μολύνσεις με Δέλτα από 1 Φεβρουαρίου έως 29 Αυγούστου του 2021 μας δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Συγκεκριμένα από τους 1.798 θανάτους ανθρώπων που είχαν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Δέλτα μόλις οι 536 αφορούν ανεμβολίαστους, αντιθέτως οι 1.233 αφορούν εμβολιασμένους (είτε πλήρως, είτε με μια δόση), ενώ 29 θάνατοι δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν αφορούν εμβολιασμένους ή όχι.

Οι 1.091 από τους 1.233 θανάτους έχουν καταγραφεί σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, ενώ οι υπόλοιποι 142 έχουν καταγραφεί σε εμβολιασμένους με μια δόση. 

Παράλληλα και η θνητότητα στους ανεμβολίαστους είναι αρκετά χαμηλότερη, καθώς σε 219.719 θετικά τεστ έχουν καταγραφεί 536 θάνατοι (θνητότητα 0,24%). Ενώ στους εμβολιασμένους σε 222.693 θετικά τεστ έχουν καταγραφεί 1.233 θάνατοι (0,55%). Να σημειώσουμε εδώ πως η θνητότητα τόσο στους εμβολιασμένους, όσο και στους ανεμβολίαστους είναι χαμηλή.

pronews.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξαυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail

Back to top button