breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έγγραφα που βρέθηκαν στο βιο-εργαστήριο Ρουμπεζνόγιε και μαρτυρίες αιχμαλώτων δείχνουν πως φτωχοί Ουκρανοί έγιναν τα πρώτα πειραματόζωα εμβολίων Pfizer και AstraZeneca και κάποιοι πέθαναν. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΒΙΝΤΕΟ

Έγγραφα που βρέθηκαν στο Rubezhnoye/Ρουμπεζνόγιε στην περιφέρεια του Λούγκανσκ καθώς και οι μαρτυρίες αιχμαλώτων πολέμου καταδεικνύουν ότι εμβόλια από τις εταιρείες COVID-19 Pfizer και AstraZeneca δοκιμάστηκαν σε φτωχούς Ουκρανούς.

Οι κάτοικοι του Rubezhnoye, Severodonetsk, Lischansk έγιναν τα πειραματόζωα των εμβολίων αυτών των εταιριών για κόβιντ. Πληροφορίες από το κανάλι telegram του Vasily Nikolaevich Prozorov “UKR LEAKS”:«PharmbioTest ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ COVID-19: ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ”. Ο Vitaly Kiselev και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα στην επικράτεια του διαβόητου βιολογικού εργαστηρίου Pharmbiotest στην πόλη Rubizhnoye.

Ενδιαφέροντα έγγραφα έχουν βρεθεί στην επικράτεια του διαβόητου βιολογικού εργαστηρίου PharmBiotTest στο Donbass, που δείχνουν στοιχεία δοκιμής εμβολίων για τον COVID από τη Δύση που κατασκευάστηκαν από την Pfizer και την AstraZeneca σε Ουκρανούς.Το εργαστήριο είχε στενούς δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες στην ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια μεγάλη ποικιλία φαρμάκων έχει δοκιμαστεί εδώ έναντι μικρής αμοιβής. Θανατηφόρα κρούσματα είναι γνωστά. Οι κάτοικοι του Rubezhnoye και της περιοχής ήταν απλώς φθηνό βιοϋλικό για τους δυτικούς φαρμακευτικούς γίγαντες.

Η τιμή ήταν διαφορετική ανάλογα με τοπικό πληθυσμό αλλά το μάξιμουμ ήταν 300$ για να γίνεις πειραματόζωο για τους 2 γίγαντες των BigPharma. Έκαναν επίσης δοκιμές σε στρατιωτικό προσωπικό. Στρατιωτικοί διοικητές ουκρανικού στρατού έστειλαν αρκετό από το στρατιωτικό τους προσωπικό εδώ σε αυτές τις εγκαταστάσεις του βιοεργαστηρίου. Οι στρατιώτες στάλθηκαν από διοικητές αλλά δεν πληρώθηκαν. (εμφανίζονται οι σχετικές μαρτυρίες αιχμαλώτων.)

Αυτά τα εμβόλια έχουν αρνητική φήμη λόγω των σοβαρών παρενεργειών τους. Δυστυχώς, οι απλοί Ουκρανοί, που δεν είχαν άλλα μέσα για να κερδίσουν χρήματα, ήταν από τους πρώτους που υποβλήθηκαν σε δολοφονικά πειράματα.

Tα έγγραφα βρέθηκαν αφότου απελευθερώθηκε η επίμαχη περιοχή και μπήκαν στο εργαστήριο της εταιρίας. Εντοπίστηκαν ντοκουμέντα που περιέχουν την επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας και ενδιαφέροντα δεδομένα των υλικών.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

dimpenews.com

Back to top button