Διεθνή

Προεκλογική επί πτωμάτων….

Πολιτική επί πτωμάτων πολιτικός αμοραλισμός…. ή έχουμε πένθος ή δεν έχουμε. Στο πένθος δεν μιλιέσαι χάνεις το μυαλό σου από το πόνο δεν έχεις λέξεις σταματάει ο νους χάνεις το χρώμα σου γίνεσαι ωχρός χάνεις ως και το πολιτικό χρωματισμό σου… Αυτοί όλοι έκαναν σήμερα προεκλογική επί πτωμάτων. Έχει χαθεί το μέτρο και η τσίπα.. Κοντά στους 100 νεκρούς μαζί με τους αγνοούμενους.

2 χρόνια επί κόβιντ τα κομματικά φέουδα σκλάβωσαν το μυαλό του λαού ότι μόνο το κράτος σώζει, το κράτος είναι το παν, το κράτος το κράτος το κράτος ….που ήταν αυτό το κράτος χθες τη νύχτα τη νύχτα του μεγάλου μακελειού όπου η Ελλάδα για μια ακόμη φορά κόπηκε στα 2 βάναυσα που ήταν το κράτος όταν καίγονταν ζωντανοί και μύριζε καμένη σάρκα όταν παραδόθηκαν σ΄ολοκαύτωμα 100 συνάνθρωποί μας;;

Το κράτος που του παρέδωσες παιδιά και σου επιστρέφει DNA ……

Η τραγωδία των Τεμπών δεν είναι μια συγκυρία είναι η κορύφωση της εγκατάλειψης του πολίτη της αναλγησίας είναι μέρος ενός πολιτικοοικονομικού συστήματος, ένα έγκλημα ταξικό αφού τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα μετακινούνται με το πιο φθηνό μέσο μαζικής που είναι το τρένο….αυτά τα λίγα γιατί η μέρα έχει πολύ συναισθηματική φόρτιση και το πένθος είναι πένθος γιατί ο θάνατος και μάλιστα ο φρικτός και ομαδικός τόσων ανθρώπων οφείλει ένα σεβασμό. Πένθος σημαίνει θλίψη και περισυλλογή ..

dimpenews.com

Back to top button