Διεθνή

ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Τους χτύπησαν την ώρα του ρεπορτάζ. Η κάμερα φλέγεται και κρατήρας άνοιξε ακριβώς εκεί που ήταν οι 2 δημοσιογράφοι. ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;

Τους χτύπησαν την ώρα του ρεπορτάζ. Η κάμερα φλέγεται και κρατήρας άνοιξε ακριβώς εκεί που ήταν οι 2 δημοσιογράφοι. Απόλυτα στοχευμένη επίθεση με ισραηλινό drone κατά 2 δημοσιογράφων ανταποκρίτριας και οπερατέρ χθες στο Ν Λίβανο.

ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;

Με drones και οι τζιχαντιστές κάνουν όλες τις επιθέσεις τους στη Συρία. Ποιά η διαφορά.. Στοχευμένες επιθέσεις κατά πολιτικών στόχων και πολιτών..

Αφού καθάρισαν 100 δημοσιογράφους στη Γάζα τώρα σκοτώνουν άλλους 2 δημοσιογράφους στο Λίβανο ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια τη χώρας και με δορυφορικό..

Ισραηλινό drone στόχευσε, αυτή την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, την δημοσιογραφική ομάδα του λιβανέζικου καναλιού AlMayadeen που κάλυπτε τις εξελίξεις στο σταυροδρόμι μεταξύ των τοποθεσιών Tayr Harfa και Jibbein, στο Νότιο Λίβανο.

Η ανταποκρίτρια Farah Omar και ο φωτογράφος Rabih al-Maamari, καθώς και ο οδηγός τους Hussein Akil, σκοτώθηκαν.

dimpenews.com

Back to top button