breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εξωπραγματική αύξηση καρκίνων στους νέους! Τι κρύβεται από πίσω;

 

Η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας , η οποία στις 22 Μαρτίου ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο, «είναι μέρος μιας ατυχούς νέας τάσης ολοένα και νεότερων περιπτώσεων καρκίνου», σύμφωνα με τον Δρ Pierre Kory και τη δημοσιογράφο Mary Beth Pfeiffer .

Ο Kory και ο Pfeiffer αναφέρθηκαν στη διάγνωση της πριγκίπισσας Catherine σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στους The Washington Times , στο οποίο είπαν ότι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να ερευνηθούν σχετικά με την αξιοσημείωτη αύξηση των καρκίνων μεταξύ των νέων, η οποία μπορεί και να συνδέεται με εμβόλια mRNA COVID-19 και τις πολιτικές πανδημίας, όπως τα lockdown και οι εντολές εμβολίων .

«Αντιμετωπίζουμε έναν αναδυόμενο αριθμό ασθενειών και θανάτου στους νέους», έγραψαν. «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε να ρωτήσουμε τι το προκαλεί».

Ο Kory – πρόεδρος και επικεφαλής ιατρός της Frontline COVID-19 Critical Care Alliance – είπε στο The Defender ότι ο πρώιμος καρκίνος και οι υπερβολικοί θάνατοι «είναι έτοιμοι να γίνουν οι επόμενες κρίσεις δημόσιας υγείας που το ιατρικό μας σύστημα δεν είναι εξοπλισμένο να διαχειριστεί».

Αυτό το τελευταίο άρθρο (op-ed) είναι το τέταρτο του Kory και του Pfeiffer. Οι τρεις προηγούμενες εργασίες τους – οι οποίες εμφανίστηκαν στα USA Today , Newsweek και The Hill – επέστησαν επίσης την προσοχή στην υπερβολική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας και αναπηρίας που σημειώθηκαν μετά την παγκόσμια εκστρατεία εμβολίου για τον COVID-19 .

Ο Kory και ο Pfeiffer ανέφεραν αρχεία θανάτου από καρκίνο μέχρι το 2023 από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που περιλάμβαναν δεδομένα δύο ετών πέρα από αυτά που περιέχονταν στην έκθεση της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου.

«Τα μεταγενέστερα δεδομένα, τα οποία είναι προσωρινά», έγραψαν, «δείχνουν ένα μοτίβο καρκίνου που φαίνεται να έχει μετατραπεί από αργό σε γρήγορο βρασμό υπό την ζέστη μιας πανδημίας».

Διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι από καρκίνο σε όλες τις ηλικίες αυξήθηκαν κατά 2% από το προ-πανδημικό 2019 έως το 2023 — και σε άτομα ηλικίας 15-44 ετών, η θνησιμότητα από καρκίνο αυξήθηκε με διπλάσιο ρυθμό.

«Γιατί συμβαίνει αυτό τώρα;» Ρώτησαν ο Κόρι και η Φάιφερ. «Επιπλέον, τι θα γίνει για να αντιμετωπιστεί;»

Είδαν επιπλέον σοκαριστικά νούμερα στα δεδομένα του CDC:
Οι θάνατοι από καρκίνο του παχέος εντέρου αυξήθηκαν κατά 17% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15-44 ετών το 2019-2023.
Οι θάνατοι από καρκίνο της μήτρας αυξήθηκαν κατά 37% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 25-44 ετών από το 2019-2023 και κατά 15% συνολικά.
Υπήρξαν πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις, από το 2019-2022, στην θνησιμότητα από καρκίνο του ήπατος και του παγκρέατος στους νεαρούς ενήλικες από ό,τι στο συνολικό πληθυσμό.
Η Αμερικανική Εταιρεία Αναλογιστών ανέφερε επίσης αύξηση 76% και 101% στις αξιώσεις θανάτου μεταξύ των ασφαλισμένων εργαζομένων ηλικίας 25-34 και 35-44 ετών. «Ο COVID-19 αποκλείστηκε ως αιτία», είπαν οι Kory και Pfeiffer.

Υπάρχει λοιπόν ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με επιστήμονες δεν αποκλείεται να οφείλεται στους εμβολιασμούς για τον COVID! Συνήθως στα προβλήματα δίνουν «λύσεις», σύμφωνα με τα σχέδια που θέλουν εξαρχής να προωθήσουν! Τι έχει το μενού αυτή την φορά;

karditsastakra

Back to top button