breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Λεσβiες, oμoφυλoφιλoι, αμφιφυλoφιλoι και διεμφυλικoi θα εivαι υπoψnφιoι στiς εvδιάμεσες εκλoγές των HΠA…

Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη στηρίζει τον Τ.Μπάιντεν….

Δεν είναι απλές εκλογές….

Είναι ο πόλεμος δύο κόσμων….

Μια ανάσα πριν τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου και οι LGBTQ+ προσπαθούν εξ εφόδου να καταλάβουν την εξουσία αφού οι υποψήφιοι αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!

Πλέον πρόκειται για την σύγκρουση δύο κόσμων: Του παλιού κόσμου με τις παραδοσιακές αξίες, όπου υπάρχουν τα δύο φύλα, ο θεσμός της οικογένειας, η πατρίδα και η θρησκεία και ο νέος κόσμος που κάποιοι εξτρεμιστική κύκλοι της Ουάσινγκτον που ελέγχουν το κόμμα των Δημοκρατικών θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο.Η άλλη πλευρά..: Baphomet

Ένας κόσμος στον οποίο δεν θα υπάρχουν φύλα, δεν θα υπάρχει οικογένεια, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, θα έχει καταργηθεί η πατρίδα, τα σύνορα και η εθνική καταγωγή.

Σίγουρα η θρησκεία θα αντικατασταθεί με ένα άλλο είδος θρησκείας, την θρησκεία του υλισμού (για τους γνωρίζοντες του Εωσφορισμού).

Σε αυτό το νέο κόσμος δεν θα χωράνε όσοι θέλουν να συνεχίσουν να είναι παραδοσιακοί άτομα.

Η σύγκρουση στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ θα είναι μέγιστης σημασίας, τολμούμε να πούμε ότι στην παρούσα φάση είναι σημαντικότερες ακόμα και από τις προεδρικές εκλογές.

Η LGBTQ+ κοινότητα των ΗΠΑ σύσσωμη (περίπου το 90% των υποψηφίων ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα) στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν με 670 μέλη να υποψήφια στις ενδιάμεσες εκλογές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και διεμφυλικοί θα είναι υποψήφιοι στις ενδιάμεσες εκλογές και τις 50 πολιτείες της χώρας.

Μεταξύ των υποψηφίων που ξεχωρίζουν είναι οι Δημοκρατικές Τίνα Κότεκ και Μόρα Χίλι, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν οι πρώτες λεσβίες κυβερνήτριες στις πολιτείες τους, το Όρεγκoν και τη Μασαχουσέτη αντίστοιχα.

 

πηγη

Back to top button