breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με τρόπο τεχνητό δίνουν «χτύπημα» στο ψωμί και το λάδι! ΒΙΝΤΕΟ

Φτωχαίνουν τους πάντες για να μοιράζουν μετά φαΐ οι πολυεθνικές του παγκοσμίου «σωτήρα»

Το κόστος των πρώτων και δεύτερων υλών αλλά και οι δαπάνες για μεταφορές και ενέργεια συνεχίζουν να προβληματίζουν τις βιομηχανίες βασικών καταναλωτικών προϊόντων, απομακρύνοντας την πολυπόθητη μείωση των τιμών στα τρόφιμα και στα υπόλοιπα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούλιο, με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat σήμερα, αποτυπώνει ακριβώς αυτή την τάση, ενώ ταυτόχρονα «υποθηκεύει» και υψηλά ποσοστά κλαδικού πληθωρισμού για τους επόμενους μήνες.

Την ίδια ώρα το «πάγωμα» της συμφωνίας των σιτηρών και η καταστροφή 40.000 τόνων σιταριού μετά από επίθεση, δίνουν το κατάλληλο πρόσχημα για να χτυπηθεί η ελληνική, μεταξύ των άλλων, κοινωνία σε συνδυασμό με τους «πράσινους» φόρους και την πολιτική από-ανάπτυξης!!!

Ο πρόεδρος των αρτοποιών, Παναγιώτης Σαχινίδης, αποκαλύπτει πως υπάρχουν πληροφορίες πως από Δευτέρα θα υπάρξουν αυξήσεις στο αλεύρι, τις οποίες θεωρεί αδικαιολόγητες, καθώς, όπως λέει, «ναι μεν υπάρχει το πρόβλημα της Ρωσίας με την Ουκρανία, αλλά υπάρχουν τόσα αποθέματα μέσα στους μύλους, που όλο αυτό είναι αδικαιολόγητο!!!

Επομένως υπάρχουν λύσεις, αλλά κάποιοι θέλουν την καταστροφή!!!

Μαζί με το ψωμί χάνουμε και το λάδι, καθώς έρχονται και εκεί τρομακτικές αυξήσεις!!!

Δείτε:

 

el.gr

photo eurokinissi

Back to top button