breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ “ΕΘΑΨΕ” Η PFIZER – “H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγραφή

Εμπιστευτική έκθεση της Pfizer από το 2021 αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια mRNA θα σκοτώσουν δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο…

Μια νέα έκθεση της Pfizer που διέρρευσε από το 2021 αποκαλύπτει ότι ο γίγαντας Big Pharma περίμενε ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πέθαιναν πιθανότατα ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου εμβολίου mRNA τους.

Τα εμβόλια mRNA προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, για τις οποίες γνωρίζουμε, μόλις μέσα στις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Υπήρχαν επίσης δεκάδες αναφερόμενες περιπτώσεις αυθόρμητων αμβλώσεων και περισσότερες από 2.000 αναφορές για καρδιακές διαταραχές εντός των ημερών από την κυκλοφορία του εμβολίου στο κοινό.

Η Pfizer έλαβε όλες αυτές τις αναφορές μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλιά της ευθύνονται για την ξαφνική αύξηση των θανάτων και τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Με βάση αυτά τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη εκείνη τη στιγμή βάσει του νόμου να αποσύρει αμέσως την ένεση και να προειδοποιήσει το κοινό. Αλλά δεν έκαναν κάτι τέτοιο.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Αντίθετα, η Pfizer θα συνέχιζε να κάνει ενέσεις σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τις ενέσεις mRNA της. Και για άλλη μια φορά, χάρη στην έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και την αποδοχή από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των Η.Π.Α., η Pfizer κάνει για άλλη μια φορά μαζικές ενέσεις στο κοινό με ακόμη περισσότερες ενέσεις mRNA.

Η Pfizer δεν είναι ένοχη μόνο για «ανθρωποκτονία» – η εταιρεία διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με εγκληματική πρόθεση!!!
Εάν η Pfizer είχε αποσύρει αμέσως τα εβόλια mRNA της στα τέλη Φεβρουαρίου 2021 αφού έλαβε όλες αυτές τις αναφορές περί θανάτων και ανεπιθύμητων συμβάντων, κτλ., εξαιτίας του μπολιού της, τότε ο χαρακτηρισμός «ανθρωποκτονία από αμέλεια» μπορεί να ίσχυε, ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού της αποκάλυψης. Επειδή, όμως, η Pfizer συνέχισε να τα διανέμει και να τα διαχειρίζεται, αυτό πλέον εμπίπτει στην κατηγορία της μαζικής γενοκτονίας.
«Ο φόνος σε αντίθεση με τη ανθρωποκτονία συνεπάγεται «εγκληματική πρόθεση»», αναφέρει η Global Research. «Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer συνιστά εγκληματική ενέργεια. Από νομική άποψη, είναι μια «πράξη δολοφονίας» που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Μέχρι στιγμής, περισσότερο από το 60 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί για τον COVID-19».

Σύμφωνα με τη συμφωνία φαρμακοεπαγρύπνησης που ισχύει επί του παρόντος, η Pfizer είναι πλήρως υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των δεδομένων ασφαλείας μετά την αδειοδότηση εκ μέρους της BioNTech, του συνεργάτη της για την αντιμετώπιση του COVID-19, γεγονός που καθιστά αυτήν την εταιρεία συνένοχη και σε μαζική γενοκτονία.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά την επίσημη έναρξη της Operation Warp Speed (Επιχείρησις Ταχύτητος του Φωτός) από την κυβέρνηση Τραμπ, υπήρξαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες και 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες) που περιείχαν 158.893 συμβάντα», εξηγεί η Global Research .

«Τα περισσότερα κρούσματα (34.762) παραλήφθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες (13.739), το Ηνωμένο Βασίλειο (13.404), την Ιταλία (2.578), τη Γερμανία (1913), τη Γαλλία (1506), την Πορτογαλία (866) και την Ισπανία (756). τα υπόλοιπα 7.324 διανεμήθηκαν σε 56 άλλες χώρες.»

Δεδομένου ότι όλα αυτά τα δεδομένα είναι επίσημα και περιγράφονται πλήρως σε μια αναφορά από την ίδια την Pfizer, είναι αναμφισβήτητο. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Με βάση αυτό, υπάρχουν πλέον πολλά στοιχεία για τη διαμόρφωση νομικών διαδικασιών όχι μόνο κατά της Pfizer και της BioNTech αλλά και εναντίον κυβερνητικών υπηρεσιών όπως η FDA και το CDC, καθώς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε την ακόλουθη συνέντευξη με την Caroline Mailloux της Lux Media και τον καθηγητή Michel Chossudovsky καθώς συζητούν τη «μυστική» έκθεση της Pfizer και τι μπορεί να κάνει το ευρύ κοινό τώρα για να λογοδοτήσει η Big Pharma, η Μεγάλη Κυβέρνηση και τα μεγάλα ΜΜΕ για τη διάπραξη αυτής της μαζικής γενοκτονίας κατά ολόκληρου του κόσμου:

ΠΗΓΗ: https://thepeoplesvoice.tv/confidential-pfizer-report-from-2021-reveals-mrna-jabs-will-kill-billions-worldwide

Back to top button