Διεθνή

Οι παιδοκτόνοι Ουαχαμπίτες Αποκεφαλιστές της Σ Αραβίας σκοτώνουν παιδιά στην Υεμένη! Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας…ΦΩΤΟ

Οι σύμμαχοί μας Ουαχαμπίτες αποκεφαλιστές της Σαουδικής Αραβίας σκοτώνουν παιδιά στην Υεμένη. Διαπράττουν τρομερά εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας. Μετά τη Συμφωνία του Αιώνα Ισραήλ-Τζιχαντιστών Σ Αραβίας-Κατάρ ΗΑΕ κλπ όμορων δυνάμεων η Ελλάδα εντάχθηκε στο ίδιο… Κόλπο. Για «πάνω από 100 θύματα τις τελευταίες ημέρες», ανάμεσά τους 70 και πλέον νεκρούς στη Σαάντα, σε αεροπορικά πλήγματα εναντίον φυλακής των Χούθι ( σσ και όχι μόνο) που εξαπολύθηκαν από τη στρατιωτική συμμαχία υπό τη διοίκηση της Σαουδικής Αραβίας,κάνουν λόγο ως και οι ΗΠΑ.

Image

Oι Γιατροί χωρίς Σύνορα επίσης καταγγέλουν την φρικαλεότητα. Είναι γενοκτονία εκατοντάδες σφαγιάσθηκαν από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εντός αστικής ζώνης σε Hudaydah και Saada τις τελευταίες μέρες…. αλλά η Δύση ζει στο αποστειρωμένο περιβάλλον της.. Όμικρον έχοντας χέρια καθαρά κι ας παρέχει τα όπλα του μακελειού στους Σαουδάραβες γενοκτόνους. Για περίπου 200 νεκρούς την τελευταία νύχτα κάνουν λόγο αραβικές πηγές.

Οι Χούθι είναι σιίτες αντάρτες που πήραν την εξουσία με λαικό έρεισμα στην Υεμένη. Ο ψυχρός πόλεμος Ισραήλ σιιτικού τόξου έχει να κάνει με αυτά τα εγκλήματα;

Η όψιμη σύμμαχός μας Σ Αραβία παρείχε όλη τη λογισμική οικονομική και εξοπλιστική βοήθεια σε τζιχαντιστές στα μέτωπα Συρίας Ιράκ.

Image
οι σύμμαχοί μας σύμμαχοι ενός κράτους που υπερασπίζεται με θρησκευτική ευλάβεια την υγεία και την ασφάλεια ΑΙΣΧΟΣ
Image

Ολοκαύτωμα στην Υεμένη

Image

dimpenews.com

Back to top button