breaking newsΆποψη

Περιμένεις να σε σώσουν; Μπούρδες!

Τους τελευταίους 14 μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καλλιεργήσει ένα άνευ προηγουμένου αφήγημα περί σωτηρίας της χώρας και εν γένει των Ελλήνων.

 

Συνεχώς και ανελλιπώς ακούμε δια στόματος του πρωθυπουργού το πόσο πολύ νοιάζεται για την κατακερματισμένη κοινωνία και οικονομία, για το πόσο θα μειώσει την φορολογία, για το πως θα αποκαταστήσει την αδικία κ.ο.κ.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική από το παραπλανητικό αφήγημά του.

Συνεχίζει μια αδιέξοδη πολιτική προσκολλημένος στο άρμα της «μαμάς» Μέρκελ αδύναμος να αντιδράσει σε αυτά που έχουν επιβάλλει τα μνημόνια και οι πολιτικές τους, συνεχίζοντας απροκάλυπτα να ακολουθεί το δόγμα της Καγκελαρίας.

Μετά από 10 χρόνια οικονομικής παρακμής και ανέχειας την χώρα την χτύπησε και ο κορονοϊός με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά πλέον σε όλους παρά την αισχρή κυβερνητική προπαγάνδα.

Όμως καθημερινά και εν χορώ ακούμε τους κυβερνώντες να μας διαβεβαιώνουν ότι και σχέδιο έχουν και θέληση προκειμένου να δώσουν την αναγκαία ανάσα στους Έλληνες πολίτες για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Ούτε ένα παιδί του νηπιαγωγείου δεν τους πιστεύει πια.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι να ισοπεδώνουν τους πολίτες με αντιλαϊκά μέτρα.

Συνεχίζουν το «τροπάριο» με τις κατασχέσεις των λογαριασμών αφήνοντας τους πραγματικούς μπαταχτσήδες στο απυρόβλητο.

Συνεχίζουν κανονικά τους πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας την ώρα που τους Έλληνες πολίτες τους έχουν εγκλωβισμένους με «περιοριστικά μέτρα» και φοβισμένους ελέω κορονοϊού.

Αν πραγματικά ήθελαν να μας σώσουν θα αποδείκνυαν εν τοις πράγμασι τις καλές τους προθέσεις με απλές κινήσεις που θα είχαν αντίκρισμα στην καθημερινότητα όλων μας.

Κατ’ αρχάς, θα έπρεπε η κυβέρνηση του φλύαρου και αναποτελεσματικού πρωθυπουργού να είχε προχωρήσει άμεσα στην εκ νέου ρύθμιση των 120 και πλέον δόσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, αίροντας το αισχρό και απάνθρωπο μέσο των κατασχέσεων των τραπεζικών λογαριασμών.

Γιατί δεν το κάνουν αφού θέλουν να μας «σώσουν»;

Αφού τώρα όπως λένε στα ταμεία του κράτους δεν μπαίνει πεντάρα, με μια καλή ρύθμιση – ανάσα δεν θα έχει έσοδα το κράτος;

Πως οι τράπεζες έχουν μπει στην διαδικασία κουρέματος και πολλών δόσεων προκειμένου να γεμίσουν τα άδεια ταμεία και ολοένα και περισσότεροι διακανονίζουν τις οφειλές τους και το κράτος δεν έχει την στοιχειώδη ευαισθησία να προχωρήσει στα αυτονόητα;

Γιατί απλά δεν θέλουν.

Το μόνο που τους απασχολεί είναι να έχουν υπό ομηρεία τους Έλληνες για να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια.

Ή μήπως τελικά θα μας ξαναφέρουν ένα ωραιότατο 5ο Μνημόνιο για να μας αποτελειώσει με την υπογραφή του… Σωτήρα Μητσοτάκη;

Μπορεί κάποιος από τους επίσης φλύαρους υπουργούς να μας απαντήσει αρμοδίως;

Ο λογαριασμός βγαίνει;

Γιατί όλο ακούμε για κάποια ΑΝΑΠΤΥΞΗ η οποία απ΄ότι φαίνεται μας έχει αφήσει χρόνους.

 

 

antinews

Back to top button