breaking newsΕλλάδακοινωνία

Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Τα άρρωστα μυαλά του Σύριζα και τα πρόθυμα πολιτικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ

Στο καθεστωτικό έγκλημα συμμετέχει και το Ποτάμι που έγινε ρυάκι

Για μια ακόμη φορά δύο μικρά κόμματα πολιτικών καιροσκόπων που τους έχει ξεβράσει η κοινωνία έρχονται να στηρίξουν τους τυχοδιωκτισμούς των καθεστωτικών συριζαίων:

To Ποτάμι που έγινε σταγόνα αλλά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη-μια χούφτα πρεφαδόροι παλαιάς κοπής-ετοιμάζονται υποδυόμενοι δήθεν τους προοδευτικούς να στηρίξουν ένα ακόμη τερατούργημα του Σύριζα και ναψηφίσουν την αναδοχή των παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Την στιγμή που γι΄αυτό το θέμα η ΚΟ του Σύριζα μοιάζει καζάνι που βράζει έρχονται τα πρόθυμα πολιτικά ρετάλια δύο ξοφλημένων αποκομμάτων να δώσουν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση των σατυροβαρκάρηδων.

Η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, που δεν βάζει γλώσσα μέσα, μας είπε ότι το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι θεσμικά κατοχυρωμένο και αφορά και ομόφυλα ζευγάρια.

Διερωτήθη δε αν δεν θα κατέπιπτε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οποιαδήποτε εξαίρεση με βάση το φύλο. Ο δε Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι, δήλωσε ότι ο νομοθέτης πρέπει να παρεμβαίνει με την αίσθηση της ανάγκης και να προωθεί την κοινωνία. Διαβεβαίωσε ότι η  θέση του Ποταμιού θα είναι θετική!

Ο Θέμος Αναστασιάδης έρχεται να αποδώσει την πραγματική διάσταση της κτηνωδίας με άρθρο του στo protothema.gr>

Ξέρω τι από τα δυο είναι πιο ανατριχιαστικό, απάνθρωπο και κτηνώδες: Το έγκλημα μιας διαταραγμένης ή μη 22χρονης  φοιτήτριας Μήδειας που πέταξε το νεογέννητό της να πεθάνει από το κρύο, ωχριά σε σχέση με την οργανωμένη πολιτική και ανθρωπιστική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που παίζει με τα παιδιά και τα ορφανά γενικά   πετώντας τα στην κομματική αρένα της ψηφοθηρίας με αφορμή πρόσχημα την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

Το ομολογούν κυνικά από μόνοι τους ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα οριοθετεί, κατά την αρρωστημένη αντίληψή τους, τους προοδευτικούς από τους… ακροδεξιούς και μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει για τον επανασυσχετισμο των πολιτικών ισορροπιών!! Oπως είχαν κάνει και με την αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια, αλλά τώρα ακόμη χειρότερα!

Πιάνουν τα ανήλικα και τα απροστάτευτα από τους παιδικούς σταθμούς ή τα όποια ιδρύματα και τα ρίχνουν στο πολιτικάντικο μαγειρείο τους εκμεταλλευόμενοι και τις μικρές αθώες ψυχές και την αγωνία τόσων ζευγαριών, ετεροφύλων και μη, να αποκτήσουν ένα παιδί. Ας μην κοροϊδεύουν κανένα, το θέμα τους δεν είναι αν τα ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδιά θα βρουν σπίτι και θαλπωρή, αλλά ούτε τα δικαιώματα και η ισότητα για τα γκαίη ζευγάρια, που είναι άσχετο με την μανία που τους έπιασε ξαφνικά.

Παίζουν άρρωστα παιχνίδια στις πλάτες και των μεν και των δε, και δεν το κρύβουν κιόλας, έχοντας χάσει κάθε μέτρο πολιτισμού και ευαισθησίας. Από πού κι ως πού μπορεί να κάνετε πολιτικό εμπόριο μωρών, ανθρωπόμορφα τέρατα;

Η αναδοχή και η υιοθεσία που ακολουθεί στο βάθος είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζεται το… Μαξίμου και να λασπολογούν ακόμη και κατά συντρόφων τους τα κομματόσκυλα, ή οι πολιτικές θεραπαινίδες τύπου Αχτσιόγλου, που καλά θα κάνει να κοιτά τα του -όποιου- οίκου της. Ντροπή να παίζει με παιδιά και γονείς, ειδικά αυτή και ξέρει καλά το γιατί. Δυστυχώς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί αδίστακτα, για λογαριασμό των προστατών της. Όμως αυτή είναι το εργαλείο, η κυβέρνηση είναι το συνεργείο, που προσπαθεί με τέτοια θέματα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη απ’ τα εθνικά ζητήματα, τη δήθεν καθαρή έξοδο, το μπάχαλο με τις φρεγάτες, όπου παντού τα έχει κάνει θάλασσα.

 Μόνο ειδικοί επιστήμονες και μετά από πολύ προβληματισμό και έρευνα μπορούν να εισηγηθούν για να αναμορφωθεί η νομοθεσία για αναδοχή και υιοθεσία, αυτά δεν γίνονται με μια τροπολογία για… να ψαρέψουμε ψήφους ομόφυλων ζευγαριών που έχουν ένα απλό σύμφωνο συμβίωσης!! Ε, και; Εδώ κανονικά παντρεμένοι ετερόφυλοι με πολύ ισχυρότερες νομικές δεσμεύσεις και προϋποθέσεις και περνάν τα χίλια μύρια για να πάρουν ένα παιδί, και θα το δίνει η Πολιτεία σε ζευγάρια με πολύ λιγότερες εγγυήσεις; Μόνο και μόνο για λόγους ισότητας… των γκαίη; Μα ουδεμία σχέση έχει…

Προηγούνται τα δικαιώματα των ανυπεράσπιστων παιδιών, της ισότητας των ενηλίκων, είτε μπορεί να σταθεί κοινωνικά και ψυχολογικά, είτε όχι!! Κι αν ένα ζεύγος γκαίη πχ κάνει την αναδοχή, και μετά αποδειχθεί ακατάλληλο, όπως συμβαίνει και με ετερόφυλα παντρεμένα ζευγάρια, πώς θα του πάρουν το παιδί, χωρίς να κατηγορηθούν οι αρχές για… ρατσισμό; Και τι θα γίνει μετά, θα πηγαίνει το ανήλικο από την μια ομόφυλη οικογένεια, στην άλλη την ετερόφυλη  και ακολούθως σε τρίτη που ‘χουν κάνει και οι δυο αλλαγή φύλου, μέχρι να το τρελάνουμε τελείως το παιδί;

Σίγουρα στις εποχές μας κανείς δεν είναι πια και τόσο νορμάλ, όταν πατεράδες δολοφονούν τα παιδιά τους για να εκδικηθούν την μάνα, ή μητέρες εκδίδουν τις κορούλες τους από παιδική ηλικία. Άρα δεν είναι θέμα ποιος είναι νόμιμος, ποιος καθώς πρέπει και ποιος όχι, αλλά ούτε και ζήτημα ισότητας μεταξύ των… τόσων φύλων!

Προέχουν τα δικαιώματα του ανηλίκου για προστασία από την Πολιτεία και προσεκτική αναδοχή, με φροντίδα μετά από τους κοινωνικούς λειτουργούς που… δεν υπάρχουν ελλείψει πόρων!! Και σίγουρα τα παιδάκια δεν είναι για αισχρά πολιτικά παιχνιδάκια από Συριζαίους κτηνανθρώπους οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Πώς δεν είπαν ακόμα να γίνονται ανάδοχοι γονείς και οι Ρομά, και λόγω ισότητας και επειδή λόγω lifestyle ξέρουν να βολεύουν ένα τσούρμο παιδιά; Ντροπή ανώμαλα ψεύτο αριστερά μυαλά!! Δεν σέβεστε ούτε τους γονείς, ούτε τους γκαίη τελικά, ούτε τα ορφανά!

Πηγή : kourdistoportocali.com
Back to top button