breaking newsΔιεθνή

Η Τουρκία τελείωσε με την Δύση! Υποκλίθηκε στον Πούτιν ο Ερντογάν (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Η ημέρα που αλλάζει για πάντα το πρόσωπο του ΝΑΤΟ αλλά και της ευρύτερης περιοχής ήταν η Μ. Τρίτη(3/3) .

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του προς το πρόσωπο του ευδιάθετου και χαμογελαστού Βλ. Πούτιν με μια αυτοκρατορική φιέστα με υποδοχή-υπερπαραγωγή.

Oι εικόνες μιας ΝΑΤΟϊκής χώρας να υποκλίνεται στην Ρωσία σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο σόκαρε πολλούς στην Δύση και όχι μόνο. Πολλοί ήδη μιλάμε για ανάγκη να παρθούν μέτρα πριν να είναι πολύ αργά για την Δύση.

 

EHA MEDYA@eha_medya

Putin ve Erdoğan,20 ay içerisinde 9. kez yüz yüze görüşecek.

Rusya Devlet Başkanı Putin,kalabalık bir heyetle Ankara’ya geldi.
Erdoğan-Putin görüşmesinin ana başlıkları
-Akkuyu Nükleer santralinin temel atma töreni
-Rusya-Türkiye ilişkilerini daha ileriye taşımak
-Suriye gündemi

 

Συνομιλίες κεκλεισμένων των θυρών Πούτιν-Ερντογάν στο τουρκικό προεδρικό Μέγαρο διάρκειας 1,5 ώρας, συνάντηση των Α/ΓΕΕΘΑ Ρωσίας-Τουρκίας, Β.Γκερασίμωφ-Χ.Ακάρ, έπειτα άφιξη του προέδρου του Ιράν, Χ.Ρουχανί.

 

Ο «σουλτάνος» ζήτησε επίσπευση παράδοσης των S-400 στην Τουρκία. Το σενάριο που παίζει έντονα τις τελευταίες ώρες είναι η παράδοση ενός συστήματος από την Συρία εδώ και τώρα. Οι Ρώσοι είχαν μεταφέρει τους τελευταίους μήνες αρκετά συστήματα S-400 και S-300/350 στην Συρία συνεπώς μπορεί να διατεθεί ένα τώρα.

Ενα ακόμη θέμα συζήτησης είναι η ρωσική προστασία στην Αγκυρα έναντι του ΝΑΤΟ μετά από τις επερχόμενες ραγδαίες αλλαγές.

Πριν καιρό, παρουσιάζοντας το ρωσικό πυρηνικό ανανεωμένο οπλοστάσιο ο Β.Πούτιν είχε πει πως «εγγυάται την ασφάλεια των συνεργατών, φίλων και συμμάχων».

 

Οι Τούρκοι αμέσως κατέταξαν εκεί την χώρα τους σύμφωνα με επίσημες τουρκικές δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ρωσία και Τουρκία συζητούν και για άλλα κρίσιμα ρωσικά οπλικά συστήματα όπως μαχητικά, αντιαεροπορικά, βαλλιστικά, αντιπλοϊκούς πυραύλους κτλ.

 

Μια μεγάλη γκάμα οπλικών συστημάτων για την επόμενη ημερα: Αυτή της εξόδου από το ΝΑΤΟ αν οι ΗΠΑ δεν αποχωρήσουν από την Β.Συρία και δεν τα βρουν σε Αιγαίο-Μεσόγειο-υδρογονάνθρακες.

Αφιξη των αντιαεροπορικών συστημάτων, υπερεξοπλισμός της Τουρκίας με νέα ρωσικά όπλα και σταδιακή απομάκρυνση/εκδίωξη των νατοικών-αμερικανικών βάσεων από το ΝΑΤΟ.

 

Το γεγονός αυτό ενισχύεται από τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιεράπολη. Οι Αμερικανοί ενισχύουν τις θέσεις τους κάτι που θα φέρει εκ νέου σε σφοδρή αντιπαράθεση ΗΠΑ-Τουρκία.

Και ο Ερντογάν θέλει σαν τρελός να αποκτήσει πυρηνική ενέργεια, τεχνογνωσία και όπλα. Αυτό τον ενδιαφέρει καθώς γνωρίζει πως μόνο με πυρηνικά όπλα μπορεί να επιβιώσει στα πρότυπα της Β.Κορέας και του Ιράν.

 

Μόλις λάβει και τα αντιαεροπορικά συστήματα η αλαζονεία του θα χτυπήσει κόκκινο. Μια Τουρκία υπερ-εξοπλισμένη τι έχει να φοβηθεί στην περιοχή; Ηδη τα αποτελέσματα της αλαζονείας φαίνονται στις …γειτονικές χώρες.

Γι αυτό και επανέλαβε μπροστά στον Πούτιν « Θα προχωρήσω μέχρι τον Ευφράτη».

.crashonline.gr

 

 

Back to top button