breaking newsΔιεθνή

Η Γερμανία χαλαρώνει τις ποινές για αδικήματα παιδικής πορνογραφίας

Η κατοχή και η διανομή παιδικής πορνογραφίας δεν θα αποτελεί πλέον κακούργημα στη Γερμανία, αφού το ομοσπονδιακό υπουργικό συμβούλιο ψήφισε για αλλαγή των διατάξεων του ποινικού δικαίου σχετικά με το υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Οι παιδόφιλοι που έχουν στην κατοχή τους παιδική πορνογραφία θα κατηγορούνται τώρα για πλημμελήματα και όχι για κακουργήματα, καθώς η εξομάλυνση της παιδεραστίας συνεχίζει να επιταχύνεται στον δυτικό κόσμο.

«Ο χαρακτηρισμός ως πλημμέλημα –και όχι ως κακούργημα– είναι επειγόντως απαραίτητος να μετατραπεί για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κατάλληλα στο μεγάλο ποσοστό των νεαρών δραστών και με την απαραίτητη ευελιξία», αναφέρει το σχέδιο νόμου. Επειδή αυτά συνήθως ενεργούν «από μια ορμή χαρακτηριστική της νεανικής κατάστασης ανάπτυξης, όπως η εγγενότητα, η περιέργεια, ο πόθος της περιπέτειας ή ο αγώνας να ανακαλύψουν τον εαυτό τους».

«Μεταξύ άλλων, το σχέδιο νόμου θα μειώσει την ποινή για τη διανομή τέτοιου υλικού από ένα έτος σε έξι μήνες και για την προμήθεια και κατοχή από ένα έτος σε τρεις μήνες».

Η Γερμανία δεν είναι φυσικά η μόνη χώρα που κινείται για να χαλαρώσει ριζικά τους νόμους της όσον αφορά τα αδικήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς παιδιών.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά μας. Οι Young Global Leaders του Klaus Schwab προσπαθούν συστηματικά να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στη Νέα Ζηλανδία, ένας δικαστής δήλωσε πρόσφατα ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν στο σεξ με ενήλικες. Η εν λόγω υπόθεση περιλάμβανε έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα, η 12χρονη τον πίεσε για να κάνουν σεξ.

«Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος που ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την αρνήθηκα αλλά εκείνη συνέχιζε να επιστρέφει κοντά μου. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό », είπε η 45χρονη για το παιδί που ήταν 12 τότε.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Earwaker ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών, και σύμφωνα με την έρευνα της New Zealand Herald :

« Νομικά, ένα άτομο κάτω των 16 δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις, επομένως ως ένορκοι, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι εάν πραγματοποιήθηκαν όντως οι άσεμνες πράξεις », είπε.

Μετά ήρθε η κλωτσιά στα μούτρα. Ο δικαστής είπε στους ενόρκους:

«Αλλά όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του. Πρέπει να εξετάσετε εάν η συγκατάθεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε».

Η Νέα Ζηλανδία έπεσε. Δεν είναι όμως η μόνη.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς φυλής αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία στη Γαλλία δεν έχει νόμιμη ηλικία συναίνεσης και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν θα διωχθούν για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει « βία, απειλή, πίεση ή αιφνιδιασμό».

Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως νόμος Schiappa , υπογράφηκε σε νόμο από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκαλώντας οργή στη Γαλλία καθώς οργανώσεις γονέων και δικαιωμάτων των παιδιών κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μακρόν ότι προδίδει τα παιδιά του έθνους.

Η έλλειψη ηλικίας συναίνεσης θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματούχους παιδικής προστασίας.

Αν μη τι άλλο, αυτό είναι αηδιαστικό. Πρέπει όμως να εκπλαγούμε; Όπως και η Jacinda Ardern της Νέας Ζηλανδίας, ο Macron είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab…

Τον αγαπάμε ή τον μισούμε, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εξομαλύνει την παιδεραστία στη Δύση..

PrimeNews.

Back to top button