breaking newsΔιεθνή

Λουϊζιάνα: Γονείς άφησαν την κόρη τους να σαπίσει στον καναπέ

 

Σε 20ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένα ζευγάρι από την Λουϊζιάνα των ΗΠΑ που άφησε την κόρη τους να… λιώσει σε καναπέ, σε μια πρωτάκουστη υπόθεση ανήκουστης παραμέλησης.

Η Σίλα και ο Κλέι Φλέτσερ συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2022 αφότου η 36χρονη κόρη τους βρέθηκε νεκρή πάνω στον καναπέ, με το κορμί της αποστεωμένο και καλυμμένο με ούρα και περιττώματα.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η Λέισι Φλέτσερ πρέπει να ήταν πάνω σε αυτόν τον καναπέ αβοήθητη για τουλάχιστον… 12 χρόνια. Τελευταία φορά την είχαν δει να κυκλοφορεί το 2002 σε ηλικία 16 ετών. Όταν πέθανε ζύγιζε μόλις 43 κιλά.

Σύμφωνα με την Daily Mail από το αποτρόπαιο θέαμα είχε σοκαριστεί και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Όπως είπε έγινε μάρτυρας μιας απάνθρωπης υπόθεσης παραμέλησης που ακόμα και τώρα, δύο χρόνια μετά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τα όσα είδε.

Από την πλευρά τους οι γονείς υποστήριξαν ότι δεν έφεραν καμία ευθύνη για την κατάσταση και τον θάνατο της κόρης τους. Όπως είπαν η Λέισι είχε σώας τα φρένας, αλλά έπασχε από μια σοβαρή μορφή του συνδρόμου Άσπεργκερ και κοινωνικού άγχους, που επιδεινώθηκε σημαντικά την περίοδο της εφηβείας της.

Επίσης οι γονείς ανέφεραν ότι η κόρη τους αρνιόταν να σηκωθεί από τον καναπέ του σαλονιού και γι’ αυτό της σέρβιραν εκεί τα γεύματά της και της έφερναν μια φορητή τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της.

Υποστήριξαν ακόμα ότι η Λέισι έπασχε από «σύνδρομο εγκλεισμού», μια νευρολογική διαταραχή που την εμπόδιζε να κουνά οποιοδήποτε μυ του σώματός της, εκτός από τα βλέφαρά της.

Τους παραπάνω ισχυρισμούς διέψευσαν συγγενείς λέγοντας ότι οι γονείς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους.

PrimeNews.

Back to top button