breaking newsΕλλάδακοινωνία

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

 

Του ΚΚ2.

Δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ σε αυτή την περίεργη χώρα.

Πληθαίνουν βλέπεις τώρα τελευταία οι προστριβές ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους πελάτες της εφόσον  «το κακό κσένοι» τους έθεσαν εδώ και καιρό σαν διλημματικό όρο παραμονής στην εξουσία να διαλέξουν ανάμεσα στην «καρέκλα» και τις από κοινού συμφωνηθείσες μνημονιακές υποχρεώσεις της, ή τις ομόκλινες θωπείες με το διαχρονικά πελατειακό πολιτικοκοινωνικό τους «πεζοδρόμιο». Και τα δύο δεν γίνονται.

Χτες λοιπόν μάθαμε ότι, σε ένα από τα συχνά επαναλαμβανόμενα πλέον ερωτικά καυγαδάκια ανάμεσα σε μια από τις πολλές ομάδες κακομαθημένων συνδικαλισμένων κοινωνικών παρασίτων και των κυβερνώντων πρώην πατρόνων τους, ένα ανθρωπόμορφο βιολογικό περίττωμα τόλμησε να πατήσει επάνω στο μνήμα εκείνων που άφησαν την τελευταία τους πνοή, για να έχει δικαίωμα αυτό το ζωντόβολο να πατάει στα δυο του πόδια, αντί στα τέσσερα.mnimeio2

Βέβαια, όλοι οι «σταλεγάκηδες» που έχουμε μια αίσθηση ιστορίας και πολιτικής, ξέραμε και προειδοποιούσαμε ότι αυτά κάποια στιγμή θα γινόταν, όπως και πολλά άλλα τα οποία ο Θεός μας λυπήθηκε και δε μας έχουν βρει (ακόμα).

Και τα οποία άσχετα αν θα γλιτώναμε τον ΕΝΦΙΑ, τη Βούλτεψη και το mail Χαρδούβελη(ΝΟΤ!!!), μπορεί και να ματαίωναν και τις τρισχιλιετείς θυσίες των πεσόντων ηρώων μας από καταβολής Ελληνισμού, ένεκα εθνικής καταστροφής και απώλειας ακόμα και εθνικού εδάφους! Τα λέγαμε, τα ζούμε.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις ασχήμιες, πολλοί επιτήδειοι επικαλούνται την εποχή «που κοιμόμασταν με ανοιχτά τα παράθυρα» και θα ήθελαν να ασχημονίσουν από την ανάποδη, καταλύοντας την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και ξεριζώνοντας τη θεσμική τους σπουδαιότητα από το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδος.

Φυσικά διαφωνούμε κάθετα.

Το ότι όμως δεν μπορεί να καταλυθεί η κοινοβουλευτική Δημοκρατία (την οποία ούτε οι νοσταλγοί της εποχής των «ανοικτών παραθύρων», αλλά ούτε και τα ορφανά του Στάλιν και λοιπά ομοειδή δίποδα κατά βάθος και κατά πλάτος σέβονται εξίσου) δε σημαίνει ότι η Δημοκρατία δεν δύναται και κυρίως, δεν πρέπει να αυστηροποίηθεί.

Διότι στην όποια αυστηροποιημένη Δημοκρατία, όπως είναι ΟΛΕΣ οι Δυτικές Δημοκρατίες, κάτι ανθρωπάρια σαν τον αλήτη που πάτησε το μνήμα των πεσόντων μας, θα αντιμετώπιζαν αυτό που ονομάζεται «προσβολή εθνικού συμβόλου» και διετή φυλάκιση (εντάξει, όχι παραπάνω, μην το κάνουμε και Βόρεια Κορέα) και η υπόθεση θα έληγε εκεί.

Διότι ακόμα και στο πιο ανοργάνωτο τσίρκο ή ζωολογικό κήπο, οι πίθηκοι και τα υπόλοιπα ζώα όταν δεν κάνουν τα νούμερά τους βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα και δεν κοπρίζουν, ούτε φοβίζουν, ούτε απλά παρενοχλούν με τη ζωώδη συμπεριφορά τους, περιφερόμενα ανάμεσα σε φυσιολογικούς ανθρώπους.

Αν και, πολύ θα έπρεπε να μας προβληματίσει γιατί τα συγκεκριμένα ασεβή δίποδα κατάφεραν να φτάσουν ως εκεί και ανενόχλητα να ασχημονίσουν. Που πάει να πει ότι είτε κάποιος απέτυχε να φυλάξει το χώρο, ή κάποιος είχε εντολές μη-φύλαξης από υψηλά ιστάμενους οι οποίοι δεν ήθελαν να κοντράρουν και πολύ τα πρώην φιλαράκια τους.

Τα οποία τώρα τα προδίδουν για χάρη της καρέκλας μεν, αλλά ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση επ’ ωφελεία της χώρας.

Και φυσικά, το αίτημα για την επόμενη κυβέρνηση (η τωρινή είναι αυτή που είναι…) είναι ένα:

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

ΚΚ2

toparatiritirio

Back to top button