breaking newsΕλλάδα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Έπεσε ο κινέζικος δορυφόρος Tianging 1 στη Βουλή! 1/4/2018

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ότι ο κινέζικος δορυφόρος Tianging 1 δεν θα πέσει στην Ελλάδα, αυτός τελικά έπεσε και μάλιστα καρφί πάνω στη Βουλή των Ελλήνων!

Στη Βουλή των Ελλήνων μόλις προσγειώθηκε τελικά ο κινέζικος δορυφόρος ​Tianging 1!

Ευτυχώς άπαντες απουσίαζαν εκείνη την ώρα, λόγω Κυριακής των Βαΐων κι έτσι σώθηκαν εκ θαύματος (αλίμονο σε μας…)

Picture

​Ο μόνος που παρευρίσκετο στο χώρο της Βουλής ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος τελευταία φέρεται να υποφέρει από αϋπνίες.

Άτομα του στενού περιβάλλοντος του αναφέρουν ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πως βαίνει η οικονομία της Ελλάδας, αλλά ο ύπνος του άρχισε να επηρεάζεται μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Με την πτώση του δορυφόρου, ο υπουργός οικονομικών  είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό, τόσο ελαφρύ που δεν χρειάστηκε καν να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Ωστόσο αποκλειστικές πληροφορίες της Γάτας κάνουν λόγο για μια μικρή διάσειση και απώλεια μνήμης ενός ολόκληρου λεπτού! 

Όμως μόλις ο κος Τσακαλώτος επανέκτησε την μνήμη του, αποκαλύφθηκε ότι, όχι μόνο πλέον άρχισε να μιλάει άπταιστα την Ελληνική γλώσσα, αλλά… και την Κινεζική!

Οι “συνωμοσιολόγοι” έσπευσαν να ερμηνεύσουν το γεγονός λέγοντας ότι σκόπιμα έριξαν τον δορυφόρο στη Βουλή την ώρα που λαγοκοιμόταν εκεί ο υπουργός, ώστε να του μεταφέρουν μυστικά όλη την “γνώση” την Κινέζικης οικονομίας, που είναι το τέλειο πρότυπο συνύπαρξης κομμουνισμού και καπιταλισμού. 

Θα ζητήσει η Ελλάδα αποζημίωση από την Κίνα για την πτώση του δορυφόρου της στη χώρα μας και μάλιστα πάνω στο ιερόν της Βουλής ή θα μας χρεώσουν και τα μαθήματα κινεζοποίησης της οικονομίας από πάνω;

Ιδού το ερώτημα και… καλή Πρωταπριλιά και του χρόνου!

.igata.gr

Back to top button