Διεθνή

Καθηγήτρια Εμβολιολόγος Υπεύθυνη Έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο: οι κάτω των 65 και οι μη ανήκοντες σε ευπαθείς ομάδες να μην κάνουν την 4η δόση για covid19!

Κορυφαίοι Νορβηγοί γιατροί είπαν ότι δεν θα λάβουν τις ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά covid19, επειδή λένε ότι για τους νέους οι παρενέργειες θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τα οφέλη.
Τώρα μια καθηγήτρια και ερευνήτρια εμβολίων στο Πανεπιστήμιο του Όσλο προειδοποιεί κατά της λήψης των ενισχυτικών, λέγοντας ότι άτομα κάτω των 65 ετών που δεν ανήκουν σε ομάδα κινδύνου δεν χρειάζεται να λάβουν τέταρτη αναμνηστική.

«Εφόσον δεν είστε άνω των 65 ετών ή δεν ανήκετε σε ομάδα κινδύνου, δεν υπάρχει ανάγκη για τέταρτη δόση. Όλα τα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ξεκάθαρα προς μία τέτοια κατεύθυνση: Εάν δεν έχετε υποκείμενο νόσημα, τότε δεν έχετε κανένα όφελος από τη λήψη της τέταρτης δόσης… Πρέπει επίσης να πούμε ότι ο νεότερος πληθυσμός, που έχει χαμηλό κίνδυνο για σοβαρό Covid ασθένεια, θα πρέπει να έχει υψηλό όριο για να προτείνει περισσότερες δόσεις», λέει η Gunnveig Grødeland Ανώτερη ερευνήτρια και επικεφαλής ομάδας,PhD.

Η Gunnveig Grødeland είναι Υπεύθυνη ερευνητικής ομάδας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο.Υπεύθυνη ερευνητικής ομάδας, Πανεπιστήμιο του Όσλο (UiO) Με Σπουδές: Ανοσολογία και Εμβολιολογία στο Πανεπιστήμιο του Όσλο (UiO) και Μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέργκεν. Σπούδασε στο Stavanger Cathedral School, Kongsgård School

Ακόμη και ο διευθυντής του τμήματος στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (NIPH) προειδοποιεί για τους νέους που λαμβάνουν το εμβόλιο.

«Για τους νεότερους στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 64, τα οφέλη μιας νέας δόσης είναι τα χαμηλότερα, και επομένως οι αρνητικές επιπτώσεις όπως οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μπορεί να σημαίνουν ότι το μειονέκτημα είναι μεγαλύτερο από το όφελος», λέει ο Are Stuwitz Berg στο NIPH.

Αποδεικνύεται ότι η Νορβηγία είχε 15.000 αναφορές γυναικών με διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μετά τη λήψη του εμβολίου, και η Νορβηγία κατέγραψε επίσημα την εμμηνορροϊκή αιμορραγία ως πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.

Η Νορβηγία είναι μια μικρή χώρα με μόνο 5,4 εκατομμύρια ανθρώπους, ο συνολικός αριθμός των γυναικών σε εμμηνορροϊκή ηλικία δεν είναι πολύ υψηλός. Άρα 15.000 είναι πολλά περιστατικά για μια τόσο μικρή χώρα.

Κάτι πολύ ανησυχητικό. Στη βάση δεδομένων VAERS από τις ΗΠΑ, σημειώθηκε αστρονομική αύξηση 31 020% στις αναφορές εμμηνορροϊκών διαταραχών το 2021 μετά την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Ενώ οι υγειονομικές αρχές έχουν παραδεχτεί ότι οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μπορεί να είναι παρενέργεια του εμβολίου, λένε ότι είναι προσωρινές. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι πολλές γυναίκες λένε ότι έχουν αυτά τα προβλήματα για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα.

Αποδεικνύεται ότι για πολλές γυναίκες, αυτές οι «προσωρινές» παρενέργειες συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό. Πριν από ένα χρόνο, το TV2 στη Νορβηγία μίλησε με 212 γυναίκες που είχαν παρουσιάσει διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μετά τη λήψη του εμβολίου, μερικές με σχεδόν συνεχή αιμορραγία για αρκετούς συνεχόμενους μήνες.

Τώρα, μετά από ένα χρόνο, ήρθαν σε επαφή με 149 από τις 212 γυναίκες και αποδεικνύεται ότι 85 γυναίκες εξακολουθούν να υποφέρουν από διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, πάνω από ένα χρόνο μετά τη λήψη του εμβολίου.

dimpenews.com

Back to top button