breaking newsΕλλάδα

30.000 Παkια θα ελθoυν λεει ο Aφoρισμεvoς, ΜlΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡlΟ λεει ο υπoυργoς των εισβoλεωv ! ! !

Ποιος λεει αληθεια;

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ο Πακιστανος…

Ο Αφορισμενος ειναι επαγελματιας ψευτης…

Ούτε 30.000, ούτε 40.000, ούτε 50.000, αλλά 500.000 Πακιστανοί θα έρθουν στη χώρα μας για να εργαστούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πακιστανός υπουργός Jawad Sohrab, υπεύθυνος για τους Πακιστανούς που ζουν στο εξωτερικό.

Ο Πακιστανός υπουργός ανέβασε μια ανάρτηση στο Χ όπου δείχνει τη συνάντησή του με τον Αδωνη Γεωργιάδη και γράφει επί λέξει:

«Η συνάντησή μου με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας @AdonisGeorgiadi ήταν εξαιρετικά παραγωγική στην εξερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. InShaAllah (σ.σ. Θέλημα Θεού) τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Πολλά ερωτήματα προκαλεί επίσης και η αναφορά του σε «τομέα κατασκευών», καθώς η κυβέρνηση μέχρι στιγμής υποστήριζε ότι το νομοσχέδιο αφορά 30.000 αλλοδαπούς που θα εργαστούν σε γεωργικές εργασίες, γιατί (όπως λένε) «οι Έλληνες δεν πάνε».

πηγη

Back to top button