breaking newsΔιεθνή

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώθηκε μια τραγωδία όταν ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα συγκρούστηκε με άλλα οχήματα, και ως αποτέλεσμα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώθηκε μια τραγωδία όταν δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένα τρίτο άτομο τραυματίστηκε σε ένα ατύχημα που ενεπλάκησαν τρία οχήματα μαζί με ένα ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα. Η τραγική σύγκρουση συνέβη όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου με ένα ελαττωμένο ελαστικό αποφάσισε να σταματήσει στο δεξί ρεύμα του αυτοκινητόδρομου Northeast Extension του Interstate 476 στο Worcester Township.

Ένα διερχόμενο όχημα, εντούτοις, αντιλήφθηκε την κατάσταση και σταμάτησε με ενεργοποιημένα τα φώτα προειδοποίησης προκειμένου να προσφέρει βοήθεια το Σάββατο το πρωί, ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του WPVI.

Δυστυχώς, το ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο που ακολουθούσε πίσω δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και συγκρούστηκε με τα δύο αυτοκίνητα, πυροδοτώντας μια εκρηκτική φωτιά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο οδηγός του βυτιοφόρου και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος χάθηκαν στη στιγμή, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά δεν έχουν κοινοποιηθεί περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ως αυτή τη στιγμή, τα θύματα του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

PrimeNews.

Back to top button