breaking newsΕλλάδα

Η προπαγάνδα και το στήσιμο στα “τέσσερα” στον Κούλη ανταμείβεται – Στο Ντουμπάι για χλιδάτες διακοπές Ευαγγελάτος – Στεφανίδου

Οικογενειακή απόδραση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου Αποκλεıστıκές φωτογραφίες της εφημερίδας Espresso.

Συγκεκριμένα, ο φακός της «Espresso» κατέγραψε εικόνες με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο και τις αποσκευές τους στο lobby του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Atlantis».

Μπορεί το ζευγάρι δημοσιογράφων να μην είχε αποκαλύψει τον προορισμό των διακοπών του στην κάμερα της εκπομπής του Open «Πρωινό ΣουΣου», που τους είχε εντοπίσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο εμείς τους εντόπισαν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι των media είχε πραγματοποιήσει και τον περασμένο Νοέμβριο ένα σύντομο ταξιδάκι προκειμένου να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, τον Νικόλα τζούνιορ και τη Λυδία. Τότε είχαν επισκεφθεί το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται πλέον ο γιος τους, ενώ η κόρη τους, η οποία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, είχε ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αμερική στην πρωτεύουσα της Βρετανίας προκειμένου να συναντηθούν εκεί όλοι μαζί.

Την αποκάλυψη είχε κάνει, τότε, η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε προσεχώς ακόμη μία απόδραση, πλην όμως για περισσότερες ημέρες αυτή τη φορά. «Family reunion!

Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα!» είχε γράψει, τότε, σε σχετικό post στο Instagram, συμπληρώνοντας με hashtag τον προορισμό τους, δηλαδή #London. Τούτη τη φορά βέβαια δεν πόσταρε κάτι η παρουσιάστρια, αλλά… καραδοκούσε ο φακός της «Espresso». Ντουμπάι, λοιπόν!

karditsastakra

Back to top button