Διεθνή

Τρομοκρατική επίθεση κατά της Πρεσβείας Ρωσίας στη Ρουμανία!! Επιχείρησαν να την ανατινάξουν! Καμικάζι με όχημα εμβόλισε τον περίβολο της πρεσβείας Ρωσίας στο Βουκουρέστι. Νεκρός ο οδηγός..Ο τρομοκράτης γνωστός Παιδόφιλος είχε καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση θετής του κόρης! Οι Επστάιν και οι Ντιτρού είναι Δόγμα Δύσης!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

H Δύση προαγωγός τρομοκρατίας. Τρομοκρατική επίθεση καμικάζι στην πρεσβεία Ρωσίας στη Ρουμανία. Σύμφωνα με το Radio Romania, επικαλούμενο τη μητροπολιτική αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, περίπου στις 06:00, ένα επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και ο άνδρας που οδηγούσε πέθανε. Το πρακτορείο TASS αναφέρει πως ο Ρώσος πρεσβευτής στη Ρουμανία Valery Kuzmin δήλωσε την Τετάρτη ότι το περιστατικό με την επίθεση στις πύλες της ρωσικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «πραγματική τρομοκρατική ενέργεια».

«Σήμερα νωρίς το πρωί έγινε στην πραγματικότητα μια τρομοκρατική επίθεση, αν και υπάρχουν πολλές συνθήκες που κάνουν αυτό το περιστατικό πιο δύσκολο να κατανοηθεί», είπε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya-24.

Σύμφωνα με τον πρέσβη, ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε πολλά δοχεία βενζίνης στην καμπίνα. Αφού χτύπησε με το όχημα τις πύλες της πρεσβείας, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προσπάθησαν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο, διευκρίνισε ο Kuzmin. «Ειλικρινά τους άφησε να καταλάβουν ότι τώρα θα έβαζε φωτιά στη βενζίνη, το έκανε και κάηκε <…> σε αυτό το αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

Ο Κουζμίν σημείωσε ότι η ρωσική πρεσβεία είχε επανειλημμένα δεχτεί άμεσες απειλές. “Η ατμόσφαιρα που αναπτύσσεται σταδιακά εδώ είναι πολύ τεταμένη. Η πρεσβεία έχει λάβει επανειλημμένα άμεσες απειλές μέσω e-mail -” ανατίναξη “,” εκδίκηση “και ούτω καθεξής”, είπε ο πρέσβης.

Ο Κουζμίν πρόσθεσε ότι το βράδυ της 5ης Απριλίου κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας, όπου έλαβε σημείωμα για την απέλαση 10 Ρώσων διπλωματικών υπαλλήλων της πρεσβείας. “Χθες το βράδυ, με κάλεσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών [της Ρουμανίας] και άρχισαν να μου λένε τρομερές διαμαρτυρίες, σωρεία από κατάρες για το περιστατικό στην Μπούχα. Χωρίς πειστικά επιχειρήματα, και μου είπαν: “Λοιπόν, τώρα προχωράμε στο δεύτερο θέμα της σημερινής μας συνομιλίας – εδώ είναι ένα σημείωμα για εσάς για την απέλαση 10 διπλωματικών υπαλλήλων της πρεσβείας», είπε ο πρέσβης.

Το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα στη πύλη της Ρωσικής Πρεσβείας. Ο οδηγός λούστηκε με βενζίνη, τυλίχθηκε στις φλόγες και πέθανε. Πριν πεθάνει, φώναξε κάτι και έτρεξε επίτηδες προς το κτίριο.

ο παιδόφιλος καμικάζι που στρατολογήθηκε από δυτικές υπηρεσίες για επίθεση στην Πρεσβεία Ρωσίας

Ο επίδοξος καμικάζι έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του. Στο τελευταίο μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε ότι ήταν «και Ουκρανός».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν επρόκειτο για τυχαίο ατύχημα (διαμαρτυρία) και ο οδηγός φώναζε κάτι στους φρουρούς της πρεσβείας πριν πέσει στον φράχτη.

Τα ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι ο οδηγός ήταν επίσης παιδόφιλος όπως η ελίτ που υπηρετεί, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε 15 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του (η ποινή δεν είχε ακόμη τεθεί σε ισχύ,δεν την εξέτισε επομένως ήταν ελεύθερος). Στο τελευταίο του μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, ο Ντράγκιτς έγραψε ότι «ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ».

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν πυροσβέστες και έσβησαν τη φωτιά. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνο ο οδηγός. Οι εγκληματολόγοι θα εξακριβώσουν τις συνθήκες του συμβάντος.

Το αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη της Ρωσικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι και πήρε φωτιά, ο οδηγός πέθανε, σύμφωνα με το ρουμανικό τηλεοπτικό κανάλι DIGI 24. Σύμφωνα με τον ίδιο, πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, έσβησαν τη φωτιά.

Την ώρα που κατηγορούν για σικέ βιασμούς παιδιών τους Ρώσους στρατιώτες στη Μπούχα ενώ η Ουκρανία είναι η πρώτη παγκοσμίως σε διακίνηση σωματεμπορίας παιδιών με το 1/10 των παιδιών που διακινούνται παγκοσμίως να προέρχονται από αυτήν ένα ακόμη περιστατικό έρχεται ν΄αποδείξει τους δεσμούς διεφθαρμένης ελίτ και παρακράτους με παιδοφιλία στο δυτικό στρατόπεδο. Οι Επστάιν και οι Ντιτρού είναι δυτικό δόγμα…

Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών. Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv)Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!

Συμπέρασμα: παιδόφιλος καμικάζι στρατολογήθηκε από δυτικές υπηρεσίες για επίθεση στην Πρεσβεία Ρωσίας

dimpenews.com

Back to top button