Διεθνή

Ρώσικη επίθεση στο λιμάνι του Ochakovo. Καταστράφηκαν 2 πυραυλικά σκάφη. Απελευθερώθηκε όλη η πόλη του Severodonetsk ο εχθρός αμύνεται στη βιομηχανική ζώνη!!

Ρώσικη επίθεση στο λιμάνι του Ochakovo. Καταστράφηκαν 2 πυραυλικά σκάφη. Απελευθερώθηκε όλη η πόλη του Severodonetsk ο εχθρός αμύνεται στη βιομηχανική ζώνη!!

Τώρα,αναφέρονται εκρήξεις στο Κίεβο και στο Λβοφ. Τα συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν και εμπλέκονται,.Πληροφορίες για 4 εκρήξεις στο Lvov.

Οι ειδικές δυνάμεις Akhmat, σε συνεργασία με NM της LPR, καθάρισαν όλες τις αστικές ζώνες στο Severodonetsk για λογαριασμό του ρώσικου στρατού. Δεν απομένει παρά η βιομηχανική ζώνη όπου χθες οργανώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση με μια έκρηξη νιτρικού οξέος στο σύμπλεγμα του εργοστασίου Azot, μεταφέρει ο WarGonzo.

Ο επικεφαλής της Lugansk OVA (ουκρανική διοίκηση) Sergey Gaidai το 80% της πόλης βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού, συμπεριλαμβανομένων των βόρειων περιοχών.

Ο στόλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε κοντά στο Ochakovo.
Ο ουκρανικός στόλος ηττήθηκε στο λιμάνι του Ochakovo, όσοι μπόρεσαν να επιβιώσουν αναλύθηκαν σε δάκρυα, αναφέρει το telegram κανάλι Kherson Vestnik. Επίσης πυρομαχικά διασποράς έπληξαν το δεξαμενόπλοιο Brentix που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ochakov στις 1 Ιούνη.Το δεξαμενόπλοιο βρίσκεται στο λιμάνι του Ochakov χωρίς φορτίο. Πυρομαχικά χτύπησαν τη δεξαμενή του πλοίου.

«Σήμερα το απόγευμα, ως αποτέλεσμα επίθεσης στο λιμάνι Ochakov, καταστράφηκαν δύο πυραυλικά σκάφη των ουκρανικών ναυτικών δυνάμεων. Ως αποτέλεσμα, η πλεύση των πλοίων άρχισε σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από το ρωσικό πυροβολικό. Συνιστούμε να ακολουθήσετε μια πορεία προς τη Σεβαστούπολη κάτω από μια λευκή σημαία – αυτό είναι εγγυημένο ότι θα σώσει τις ζωές των Ουκρανών ναυτικών », συνέστησε η ανακοίνωση.

Επίσης σήμερα, ένα ουκρανικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε πάνω από το έδαφος της ΛΔΔ. Πριν από αυτό, οι δυνάμεις αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέρριψαν ένα ουκρανικό αεροπλάνο γεμάτο δυτικά όπλα. Επίσης, πύραυλοι υψηλής ακρίβειας σταμάτησαν την παραγωγή κινητήρων για την πολεμική αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Νωρίτερα, οι συμμαχικές δυνάμεις κατέστρεψαν μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με αμερικανικά οβιδοβόλα. Πριν από αυτό, μια συστοιχία αμερικανικών οβίδων καταστράφηκε από τα πυρά των δυνάμεων NVO. Επίσης, Ουκρανοί έφεδροι σε τρεις περιοχές της Ουκρανίας εξοντώθηκαν από το χτύπημα των ρωσικών δυνάμεων.

Ο στρατός ου Ζελένσκι παραδίδεται μαζικά …εδώ στο Krasny Lyman

dimpenews.com

Back to top button