breaking newsΕλλάδα

Οι λoιμωξιoλόγoι όχι μόνο δεν μπορούν να διωχθούν, αλλά ούτε να εξεταστούν ! ! ! Πέρασε μόνο με τις ψήφους της NΔ η τροπολογία…

Τρεχουν να σωσουν τους συνεργατες και συνενοχους των οι Κουληδες…

Αυτους ψηφισατε….

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

Άλλη μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση στα πολιτικά κόμματα, μιας και μόνο με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Υγείας στην οποία περιελήφθη και η διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Διαβάστε ολόκληρη τη τροπολογία:

Η διάταξη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ορίζει ότι “τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση”.

Να σημειωθεί ότι αίσθηση προκαλεί η αναφορά πως τα μέλη όχι μόνο δεν μπορούν να διωχθούν, αλλά ούτε να εξεταστούν.

 

 

 

πηγη 

Back to top button