breaking newsκοινωνία

ΑΛΒΑΝΟΣ νοσηλευομενος, ενοχληθηκε απο τον θορυβο του αναπνευστηρα ηλικωμενου νοσηλευομενου, τον εβγαλε και σκοτωσε το γεροντακι ! ! !

 

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ένας 60χρονος, Αλβανικής καταγωγής, που νοσηλευόταν με ένα ηλικιωμένο στον ίδιο θάλαμο στον ερυθρό σταυρο, έβγαλε τον αναπνευστήρα από τον ηλικιωμένο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος με αποτέλεσμα ο γεράκος να πεθάνει αβοήθητος….

 



Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του ηλικιωμένου καθώς είδαν πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι κάποιος προκάλεσε δολιοφθορά στον σωλήνα, που του παρείχε οξυγόνο. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν ο 76χρονος σφύριζε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Υπευθυνος φέρεται να είναι ένας 60χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με το Star, φέρεται να αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα του ηλικιωμένου, κόβοντας ουσιαστικά την παροχή οξυγόνου, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εν λόγω ασθενής.

 

 

 

πηγη 

Back to top button