breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η αποκάλυψη της απάτης των εμβολίων: «Η Pfizer έδινε εντολές, να λογοκριθεί η φυσική ανοσία»

 

Μια ακόμη αποκάλυψη ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη απάτη των εμβολίων που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τέχνασμα των φαρμακευτικών εταιριών για να κερδίσουν δισεκατομμύρια.

Αποκαλύπτονται νέα στοιχεία ότι η Pfizer συντόνιζε την λογοκρισία ακόμη και επιστημονικά τεκμηριωμένων απόψεων όπως της φυσικής ανοσίας, προφανώς για να μην χαλάσει το αφήγημα «εμβολιάσου για να διασωθείς»….

Πλέον γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο έχει μηδενική επίδραση στους νέους και μικρά παιδιά ενώ οι παρενέργειες επισκιάζουν τα οφέλη. Επίσης για την πλειοψηφία των ανθρώπων τα εμβόλια δεν τους παρείχαν προστασία.

Τα εμβόλια ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιστημονικές απάτες στην σύγχρονη ιστορία. Όσοι δεν εμβολιάστηκαν ηθελημένα δεν έχασαν, ούτε η υγεία τους κλονίστηκε και κράτησαν και την αξιοπρέπεια τους αφού δεν έγιναν τυφλά όργανα των κυβερνήσεων που μετατράπηκαν σε πλασιέ των εμβολίων.

Οι νέες αποκαλύψεις

Ο Σκοτ Γκότλιμπ μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer που ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) άσκησε πίεση στο Twitter για να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση που επισημαίνει ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Ο Γκότλιμπ έγραψε στις 27 Αυγούστου 2021, στο στέλεχος του Twitter, τον Tοντ Ο’ Μπόιλ, ζητώντας να λάβει μέτρα ενάντια σε μια ανάρτηση του Δρ. Μπρετ Ζιρουάρ, επίσης πρώην επιτρόπου της FDA.

«Αυτό είναι το είδος των αναφορών είναι επιβλαβείς. Εξάγει ένα γενικό συμπέρασμα από μια αναδρομική μελέτη στο Ισραήλ που δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Αλλά αυτό το tweet θα καταλήξει να γίνει viral και να βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων», έγραψε ο Γκότλιμπ.

Η ανάρτηση δεν προερχόταν από έναν «αντιεμβολιαστή» όπως ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ., αλλά από έναν γιατρό που είχε ακολουθήσει για λίγο τον Γκότλιμπ ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ταυτόχρονα μέλος του Board of Directors της Pfizer!

Aυτές ήταν οι δύο ιδιότητες του εικονιζόμενου Σκοτ Γκότλιμπ (κάτω).

Ο Δρ. Μπρετ Ζιρουάρ είχε γράψει με σαφή τρόπο ότι η φυσική ανοσία ή η ανοσία μετά τη μόλυνση, «είναι ανώτερη από την ανοσία του εμβολίου». Είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει επιστημονική αιτιολόγηση για την απαίτηση απόδειξης εμβολιασμού κατά του COVID-19 εάν ένα άτομο είχε φυσική ανοσία. «Εάν δεν υπάρχει προηγούμενη μόλυνση; Εμβολιαστείτε!» έγραψε επίσης.

Ο Ζιρουάρ επεσήμανε ότι στηρίχθηκε σε μια μελέτη από Ισραηλινούς ερευνητές που διαπίστωσαν, μετά από ανάλυση των αρχείων υγείας, ότι η φυσική ανοσία παρείχε καλύτερη προστασία από τον εμβολιασμό. Η μελέτη δημοσιεύθηκε αργότερα στο περιοδικό Clinical Infectious Diseases μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους.

Οι ερευνητές είπαν ότι τα δεδομένα «έδειξαν ότι η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκαλείται από το εμβόλιο». Το BNT162b2 είναι η εμπορική ονομασία για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, το οποίο είναι το κύριο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ισραήλ.

Ένας αναλυτής του Twitter που εξέτασε την ανάρτηση διαπίστωσε ότι ο Ζιρουάρ δεν παραβίαζε κανέναν κανόνα παραπληροφόρησης, αλλά το Twitter εξακολουθούσε να την τοποθετηθεί με σήμανση για παραπληροφόρηση, ισχυριζόμενη σε όλους τους χρήστες που την είδαν ότι ήταν «παραπλανητική» ενώ υπήρχε και διεύθυνση που έδειχνε «γιατί οι υπεύθυνοι υγείας προτείνουν τον εμβολιασμό για τους περισσότερους ανθρώπους».

Η επισήμανση εμπόδιζε τους ανθρώπους από το να σχολιάσουν την ανάρτηση του Ζιρουάρ. Ο Γκότλιμπ αργότερα έστειλε ξανά μήνυμα στον Ο’ Μπόιλ, επισημαίνοντας μια άλλη ανάρτηση από κάποιον που ήταν επικριτής των lockdown και σκεπτικιστής για τα εμβόλια του Coid 19. Ο Γκότλιμπ ενεπλάκη και σε άλλες υποθέσεις ζητώντας από το Twitter να λογοκρίνει οτιδήποτε αντιτίθεται στον εμβολιασμό.

Ο Tοντ Ο’ Μπόιλ

Υποδεικνύοντας ότι ορισμένα άτομα μπορεί να μην χρειάζονται εμβόλια κατά της Covid, το tweet θα μπορούσε να εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα ίδια τα εμβόλια.

Μέσω του Jira, ενός εσωτερικού συστήματος του Twitter που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση παραπόνων, ο Ο’ Μπόιλ προώθησε το email του Γκότλιμπ στην ομάδα «Strategic Response» του Twitter.

Αυτή η ομάδα ήταν υπεύθυνη για τον χειρισμό των ανησυχιών από τους πιο σημαντικούς υπαλλήλους και χρήστες της εταιρείας.

«Δείτε αυτήν την αναφορά από τον πρώην επίτροπο της FDA», έγραφε ο Ο’ Μπόιλ, παραλείποντας να αναφέρει ότι ο Γκότλιμπ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer με οικονομικό συμφέρον να προωθήσει τα εμβόλια mRNA.

Ένας αναλυτής της ομάδας διαπίστωσε γρήγορα ότι το tweet του δεν παραβίαζε κανέναν από τους κανόνες «παραπληροφόρησης» της εταιρείας.

Ωστόσο, το Twitter επικύρωσε την επισήμανση του tweet του Ζιρουάρ ούτως ή άλλως, βάζοντας μια ετικέτα περί «παραπλάνησης» στην ανάρτηση και εμποδίζοντας σχεδόν το σύνολο των χρηστών να το δει. Το tweet παραμένει επισημασμένο παρόλο που αρκετές σημαντικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την αλήθεια των λόγων του Ζιρουάρ.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ο Γκότλιμπ προσπάθησε να «χτυπήσει» ξανά, παραπονούμενος στον Ο’ Μπόιλ για ένα tweet από τον Τζάστιν Χαρτ.

Ο Χαρτ ήταν σκεπτικιστής όσον αφορά τα lockdown και τα εμβόλια κατά της Covid με περισσότερους από 100.000 ακολούθους στο Twitter. «Τα ραβδιά και οι πέτρες μπορεί να σπάσουν τα κόκκαλά μου, αλλά ένα ιικό παθογόνο με ποσοστό παιδικής θνησιμότητας <>0% κοστίζει στα παιδιά μας σχεδόν τρία χρόνια σχολείου», είχε γράψει ο Χαρτ.

Γιατί ο Γκότλιμπ αντιτάχθηκε στα λόγια του Χαρτ δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά το εμβόλιο της Pfizer θα εγκρινόταν σύντομα για παιδιά 5 έως 11 ετών, αντιπροσωπεύοντας μια άλλη τεράστια αγορά για την εταιρεία, εάν οι γονείς μπορούσαν να πειστούν ότι η Covid ήταν πραγματική απειλή για τα παιδιά τους.

Ο O’ Μπόιλ αναφέρθηκε στον «πρώην Επίτροπο της FDA Γκότλιμπ» όταν διαβίβασε την αναφορά του, αγνοώντας και πάλι το τρέχον έργο του Γκότλιμπ για την Pfizer. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το παράπονο του Γκότλιμπ ήταν τόσο εκτός τόπου που το Twitter αρνήθηκε να ενεργήσει σχετικά.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος πίεζε επίσης το Twitter να δράσει εναντίον του δημοσιογράφου Άλεξ Μπέρενσον, όπως αποκαλύφθηκε στο Substack στις 13 Οκτωβρίου 2022, γεγονός που βασίστηκε σε έγγραφα που του παρείχε το καθεστώς του Twitter πριν από τον Mασκ ως μέρος της αγωγής του εναντίον τους (η ενέργεια του Γκότλιμπ ήταν μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας που περιελάμβανε τον Λευκό Οίκο του Μπάντεν και τον Άντριου Σλάβιτ, που εργάζονταν δημόσια και ιδιωτικά προκειμένου να πιέσουν το Twitter έτσι ώστε να μην έχει άλλη επιλογή από το να με απαγορεύσει.

Όί ίδιος εγραψε ότι: «Θα έχω περισσότερα να γράψω για τη δική μου υπόθεση και θα κάνω μήνυση στο Λευκό Οίκο, στον Σλάβιτ, στον Γκότλιμπ και στη Pfizer σύντομα».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γκότλιμπ εμφανίστηκε στο CNBC, το κανάλι οικονομικών ειδήσεων όπου είναι συνεργάτης, και πρόσφερε, στην καλύτερη περίπτωση, μια σοβαρά παραπλανητική εξήγηση των πράξεών και των κινήτρων του. Δεν αρνήθηκε ότι πίεσε το Twitter -δεν μπορούσε, δεδομένων των εγγράφων που είχαν δημοσιοποιηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Αλλά στη συνέντευξη του με τον Τζο Κέρναν, είπε ότι ζήτησε από το Twitter να ενεργήσει μόνο και μόνο επειδή ανησυχούσε εάν τα tweets έγειραν την απειλή βίας κατά των υποστηρικτών των εμβολίων. «Η αδυναμία αυτών των πλατφορμών να αστυνομεύουν τις άμεσες απειλές, τις φυσικές απειλές για τους ανθρώπους, αυτή ήταν η ανησυχία μου για το τι συνέβαινε σε αυτό το περιβάλλον», είπε ο Γκότλιμπ.

«Δεν έχω πρόβλημα με τις συζητήσεις», είπε ο Γκότλιμπ στον Kέρναν. «Ανησυχώ για τις απειλές που γίνονται όσον αφορά την ασφάλεια των ανθρώπων».

Σε ένα tweet εκείνο το πρωί, ο ίδιος το επανέλαβε, γράφοντας: «Η συζήτηση και ο διάλογος με σεβασμό είναι κάτι που θα πρέπει να ενθαρρύνεται και να προστατεύεται. Αλλά δεν υπάρχει χώρος για στοχευμένη παρενόχληση και παραπλανητικό διάλογο που μπορεί να υποκινήσει μια μικρή αλλά σχετικά πειστική ομάδα ανθρώπων να πραγματοποιήσει στοχευμένες και επικίνδυνες απειλές».

Εκτός από πρώην επίτροπος του FDA, συνεργάτης του CNBC και εξέχουσα φωνή στη δημόσια πολιτική όσον αφορά την covid, ο Γκότλιμπ ήταν ανώτερο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, η οποία εξαρτιόταν από τα εμβόλια mRNA για σχεδόν το ήμισυ των πωλήσεών της ποσού 81 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021.

Η Pfizer πλήρωσε στον Γκότλιμπ 365.000 δολάρια για τη δουλειά του εκείνη τη χρονιά.

Ωστόσο, το tweet του Ζιρουάρ σχετικά με τη φυσική ανοσία ήταν ο ορισμός της «συζήτησης και διαλόγου με σεβασμό». Και στο δικό του email προς τον Tοντ O’ Μπόιλ, ο Γκότλιμπ δεν εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια. Απλώς παραπονέθηκε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε «παραπλανητική κάλυψη ειδήσεων».

Ο Γκότλιμπ δεν είναι απλώς μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer. Είναι ένα από τα επτά μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής της ρυθμιστικής επιτροπής, η οποία επιβλέπει τη «συμμόρφωση με τους νόμους, τους κανονισμούς και τις εσωτερικές διαδικασίες που ισχύουν για τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ των φαρμακευτικών προϊόντων».

Η Pfizer έχει μακρά ιστορία παραβίασης των νόμων και των κανόνων δεοντολογίας στη βιομηχανία φαρμάκων. Το 2009, συμφώνησε να πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, τον μεγαλύτερο διακανονισμό στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην αμερικανική ιστορία, για δόλια εμπορία πολλών φαρμάκων.

Το 1996, διεξήγαγε μια κλινική δοκιμή ενός αντιβιοτικού στη Νιγηρία κατά την οποία πέθαναν 11 παιδιά και η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για το μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρρέ, «The Constant Gardner».

Πώς θα αντιδράσει λοιπόν η Pfizer στις ξεκάθαρες αποδείξεις από τα αρχεία του Twitter ότι ένα από τα πιο ισχυρά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της προσπάθησε κρυφά να καταστείλει τη συζήτηση για τα εμβόλια mRNA που ήταν μακράν το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της από το 2020; Και θα συνεχίσει το CNBC να αφήνει τον Γκότλιμπ να το χρησιμοποιήσει προκειμένου να παραπλανεί το κοινό;

Mασκ για Pfizer: Δόλιες πρακτικές για προώθηση των εμβολίων ειδικά στα παιδιά

Τις εν λόγω αποκαλύψεις κοινοποίησε με tweet του και το νέο αφεντικό της Twitter, Έλον Μασκ ο οποίος φαίνεται πως κήρυξε τον πόλεμο κατά της προπαγάνδας που επιδίωκε η Pfizer για να πλουτίσει. Αφού αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Elon Musk προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την δημοφιλή πλατφόρμα και τα όσα διαδραματίστηκαν τους μήνες που η πανδημία «κάλπαζε».

Ο Mασκ, ο οποίος έχει αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν τη «βρώμικη» δουλειά της πρώην διοίκησης του Twitter, τώρα έχει προσθέσει ένα νέο στοιχείο σχετικά με τα εμβόλια της Pfizer και την πλεκτάνη που έστησε για να κερδοφορήσει.

Στην πραγματικότητα, η εν λόγω εξέλιξη δεν είναι η πρώτη που τίθεται στον δημόσιο διάλογο. Ο Μασκ αποκάλυψε μάλιστα με αναρτήσεις του για τον COVID-19 πώς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενεπλάκη στο γεγονός.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται σήμερα στο φως αφορούν κυρίως την Pfizer, η οποία ανέπτυξε το εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στην τεχνολογία mRNA.

Η εταιρεία φαίνεται ότι επέμενε ιδιαίτερα να εμβολιαστούν τα παιδιά παρόλο που ο κορωνοϊός έχει ελάχιστα ποσοστά επιρροής και επικινδυνότητας πάνω τους.

Επικαλούμενος τις αναρτήσεις του Άλεξ Μπέρενσον, ο μεγιστάνας της Tesla είπε: «Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας, τελικά είναι αληθινές!»…

primenews

Back to top button