breaking newsΕλλάδα

Τέμπη: Η οργισμένη απάντηση συγγενούς θύματος στην διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας – «Έτσι λειτουργούν οι ένοχοι»

Την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος των Τεμπών, Χρήστου Κωνσταντινίδη προκάλεσε η επιθετική επιστολή που απέστειλε προς το documentonews.gr η αναπληρώτρια διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Αλεξάνδρα Ρογκάκου, σχετικά με το δημοσίευμα για την έρευνα των εισαγγελικών αρχών για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος Ελεγκτών της Ελληνικής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) σε ότι αφορά τον έλεγχο της σύμβασης 717/2014 του ΟΣΕ.

Πρόκειται για την επιστολή που δημοσίευσε χθες Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2023 το documentonews.gr, στην οποία η κα Ρογκάκου, όχι μόνο κάνει υποδείξεις για το πώς πρέπει να κάνουν οι δημοσιογράφοι τη δουλειά τους, αλλά παράλληλα καταφέρεται και εναντίον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για «α άστοχη και λανθασμένα διατυπωμένη αναφορά» στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, απαντά με οργή στην κα Ρογκάκου για όσα ανέφερε στην επιστολή της. Όπως υπογραμμίζει, η κα Ρογκάκου «προσπαθεί να απαξιώσει την εξαιρετική δουλειά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας». Ο κ. Κωνσταντινίδης αναρωτιέται γιατί «διαμαρτύρεται για το κατηγορητήριο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας» αφού όπως υποστηρίζει «η Εθνική Αρχή Διαφάνειας έχει προτείνει την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών;». Επίσης, όπως αναφέρει, η αναπληρώτρια διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, «δεν δικαιούται να προσπαθεί να διαψεύσει την αλήθεια».

«Έτσι λοιπόν κ. Αλεξάνδρα Ρογκάκου νιώθουν και λειτουργούν οι ένοχοι» υπογραμμίζει.

Back to top button