breaking newsΔιεθνή

Επίκειται Γενική Επιστράτευση στη Ρωσία. 105.000 Ρώσοι στρατιώτες περικυκλώνουν τους Ουκρανούς. Αναμένεται δραματικό διάγγελμα του Πούτιν!

Ουκρανοί νεοναζί καίνε τη ρώσικη σημαία στο Kharkov!!! ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες από τη Μόσχα αναφέρουν ότι επίκειται γενική επιστράτευση το επόμενο διάστημα στη Ρωσία...Ρώσικες τοπικές πηγές υπογραμμίζουν πως 105,000 στρατιώτες του ουκρανικού στρατού περικυκλώθηκαν από τις ρώσικες δυνάμεις.Τύμπανα πολέμου στην Ουκρανία πέραν της υπερσυσώρευσης στρατευμάτων στη γραμμή επαφής.Ενδεικτικό του κλίματος και της έκρυθμης κατάστασης είναι ότι στο Kharkov Τάγματα θανάτου Ουκρανοί νεοναζί έκαψαν τη σημαία της Ρωσίας αφού την ποδοπάτησαν, και δήλωσαν έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον της.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Lavrov εμπλέκει και την Τουρκία: “η Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία κι άλλες χώρες να μην τροφοδοτούν τα μιλιταριστικά αισθήματα στην Ουκρανία”. Αν και όλα δείχνουν πως μια ρώσικη κίνηση είναι αναπόφευκτη κάποιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν και πρώτοι οι Πολωνοί καθώς αναλυτής τους θεωρεί ότι «ίσως τώρα η Μόσχα αποφάσισε να ελέγξει πώς θα αντιδράσουν οι Αμερικανοί στην πραγματική πίεση»,(Gazeta.PL).«Η Ρωσία μάλλον δεν προετοιμάζεται για πόλεμο, αλλά πραγματοποιεί μια δράση επίδειξης», θέλει να πιστεύει ο αναλυτής.

Σύμφωνα με το ιστολόγιο iskra ”Βαρυσήμαντο διάγγελμα Πούτιν στις 21/4 θα πυροδοτήσει δραματικές εξελίξεις”.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Β. Πούτιν έχει ετοιμάσει ήδη διάγγελμα μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ αφήνοντας να εννοηθεί πως αφορά την Ουκρανία.

Το διάγγελμα θα εκφωνηθεί στις 21 Απριλίου προς το ρωσικό Κοινοβούλιο και τον ρωσικό λαό και αμέσως μετά θα συνεδριάσουν τα νομοθετικά Σώματα. Το τελευταίο σημείο προβληματίζει.

Υπάρχουν 3 ενδεχόμενα: Είτε η Ρωσία μπλοφάρει και το θέμα δεν σχετίζεται με την Ουκρανία (μικρές πιθανότητες) είτε θα ανακοινωθεί ένωση με το Ντονμπάς είτε στρατιωτική ρωσική παρέμβαση κάτι που πυροδοτήσει εξελίξεις.

Ας δούμε τι ακριβώς μεταδίδουν οι Ρώσοι διότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη τη στιγμή, που ο Στόλος της Κασπίας περνάει από τους ποταμούς Volga και Don για να εισέλθει στην Θάλασσα του Αζόφ και την Μαύρη Θάλασσα.

Η Ρωσία έχει σχηματίσει ισχυρή αποβατική δύναμη στα “πλευρά” της Ουκρανίας. Από τις φωτογραφίες διακρίνεται η μεταφορά πέντε αποβατικών κλάσης 11770 Serna.

Διάγγελμα Β. Πούτιν – Τί μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ

“O B. Πούτιν σκοπεύει να απευθύνει διάγγελμα στις 21 Απριλίου.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έχει ήδη συγκληθεί καθώς αναμένει “επείγουσες διαταγές” από τον πρόεδρο που θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.

Ο Β. Πούτιν θα ενημερώσει ο ίδιος και τα δύο κοινοβουλευτικά Σώματα της Ρωσίας, Δούμα και Κάτω Βουλή, την Τετάρτη 21 Απριλίου.

Ο λόγος του έχει ήδη προετοιμαστεί καθώς είναι “σχετικός με την παρούσα συγκρουσιακή κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως”.

Τα ρωσικά ΜΜΕ σχολιάζουν πως ίσως ο Πούτιν να προχωρήσει σε ευθεία πρόκληση εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και της υποστήριξης του στην Ουκρανία

“Θα συνεδριάσουν εκτάκτως τα νομοθετικά Σώματα αμέσως μετά”

Η γνωστή Valentina Matviyenko αναφέρει πως η ομιλία Πούτιν:

“Θα δώσει κατευθύνσεις για το μέλλον. Πρόκειται για ένα μήνυμα νέας εποχής. Θα έλεγα πως συντονίζεται ένα νέο σύστημα. Εστιάζει στις μεγάλες προκλήσεις και ορίζει το κέντρο βάρους δίνοντας άμεσες διαταγές

Γι αυτό έχουμε ήδη αποφασίσει να συγκαλέσουμε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αμέσως μετά την ομιλία Πούτιν και την επόμενη ημέρα θα έχουμε την πρώτη Σύνοδο Ολομέλειας καθώς οι διαταγές του προέδρου μας θα απαιτήσουν άμεση δράση από τους νομοθέτες.

Η ομιλία του Β. Πούτιν θα αποτελέσει ορόσημο” .

Δείτε εικόνες από την μεταφορά του Στόλου της Κασπίας

“Το Ντονέτσκ θα απευθύνει αίτημα στον Β. Πούτιν” – Οι Ουκρανοί υπέκλεψαν νομοσχέδια ένωσης με τη Ρωσία

Σύμφωνα με πληροφορίες των Ουκρανών, το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ θα απευθύνουν επίσημο αίτημα στον Β. Πούτιν είτε για στρατιωτική βοήθεια είτε για ένωση με την Ρωσία.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος του διαγγέλματος Πούτιν

Υπάρχουν 3 σημεία:

  • Άμεση στρατιωτική βοήθεια στο Ντονμπάς
  • Αποδοχή του Ντονμπάς ως τμήμα της Ρωσίας
  • Αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς και Συμφωνία Φιλίας και Συνεργασίας με την Ρωσία.

Το τελευταίο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες καθώς 600.000 πολίτες έχουν αποκτήσει ρωσικά διαβατήρια.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν διαβιβασθεί και στις χώρες που συνεργάζονται με τους Ουκρανούς μέσω διπλωματικών καναλιών και γραμμών επικοινωνίας των μυστικών υπηρεσιών.

Ο “ Πούτιν είχε δεχτεί εισήγηση για άμεση στρατιωτική βοήθεια στο Ντονμπάς”.  Φαίνεται πως η ώρα αυτή έφτασε.

Ουκρανικό ΜΜΕ αναφέρει πως οι υπηρεσίες της χώρας κατάφεραν να αποκτήσουν 3 προσχέδια που προετοιμάστηκαν από τον λεγόμενο “ΥΠΕΞ του Ντονμπάς” και αφορούν το επίσημο αίτημα προς την Ρωσία. Και τα 3 έχουν υπογραφεί από τον αρχηγό του Ντονέτσκ Denis Pushylin.

Και οι τρεις παραλλαγές του εγγράφου έχουν το ίδιο προοίμιο. Σε αυτό, ο Pushylin ευχαριστεί τον Πούτιν για “την συμπόνια για τη μοίρα του λαού του Donbass και την ανεκτίμητη βοήθεια που προσφέρεις για την επιβίωση μας υπό την πίεση των αρχών του Κιέβου από το 2014″.

Καλεί επίσης τον Ρώσο πρόεδρο να αναγνωρίσει τα έγγραφα που εκδόθηκαν σε κατοίκους “Δημοκρατιών” και να τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν Ρώσοι πολίτες καθώς πρόκειται “για άτομα που αισθάνονται Ρώσοι στο πνεύμα και θεωρούν τον κύριο στόχο τους ένταξη στον κοινωνικοπολιτικό και πολιτιστικό χώρο της Ρωσίας”.

Επίσης αναφέρεται πως:

“Οι συμφωνίες του Μίνσκ κατα υπάρχοντα έγγραφα δεν εμπόδισαν ποτέ την Ουκρανία από την παραβίαση τους. Η Ουκρανία λαμβάνει μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ και άλλα δυτικά κράτη κατά παράβαση των διεθνών συμφωνιών και υποχρεώσεων.

Εχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει βία για την επίλυση της σύγκρουσης στο έδαφος μας”.

“Καλώ τον Β. Πούτιν παρέχει στρατιωτική βοήθεια ώστε να λήξουν οι εχθροπραξίες και η επιθετικότητα της Ουκρανίας. Αυτό θα αποτρέψει απώλειες ανάμεσα στους πολίτες  και την καταστροφή υποδομών.

Στο δεύτερο έγγραφο αναφέρεται:

“Σας ζητώ να μας δεχτείτε στην Ομοσπονδία της Ρωσίας και να γίνουμε όλοι τμήμα της μεγάλης, ισχυρής και ιστορικής μας πατρίδας, της Ρωσίας. Η θέληση μας αυτή έχει επικυρωθεί στο δημοψήφισμα στις 11 Μαίου 2014”.

Στο τρίτο έγγραφο αναφέρεται:

“Σας ζητώ να αναγνωρίσετε το Ντονμπάς ως ανεξάρτητο Δημοκρατικό Κοινωνικό Κράτος που διοικείται από το γράμμα του νόμου. Επιθυμούμε την σύναψη  συμφωνίας Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ Ντονμπάς και Ρωσίας καθώς και την βοήθεια σας στον τομέα της άμυνας”.

dimpenews.com

Back to top button