breaking newsκοινωνία

Το ζευγάρι της «μεγάλης φυγής» για τα αντικαρκινικά: Άφαντοι η γιατρός του Λαϊκού και ο δημοσιογράφος

Tο ζεύγος απλά εξαφανίστηκε μια μέρα μετά την αποκάλυψη κι άλλων πλαστογραφημένων συνταγών στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Αυτή, μια παθολόγος με πολύ καλές περγαμηνές και πολύ καλή στην δουλειά της. Αυτός, ένας δημοσιογράφος που δούλευε μέχρι κάποια στιγμή στην ΕΣΑΚΕ, χωρίς ποτέ να επιδιώξει τις όποιες περγαμηνές στην δουλειά του.

Οι φίλοι και γνωστοί του τον θυμούνται μάλλον ράθυμο, ένα παιδί που στηριζόταν σχεδόν πάντοτε στην μητέρα του, πριν γνωρίσει την παθολόγο που παντρεύτηκε.

Οι δυο τους συνθέτουν το ζευγάρι της μεγάλης φυγής όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, αφού έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης εδώ και μια εβδομάδα, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Μάλιστα εικάζεται ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, αλλά κάπου στο εξωτερικό, έχοντας όπως φημολογείται και ένα πολύ μεγάλο ποσό μαζί τους, το οποίο μπορεί να αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ.

Το τι βάση έχει η φημολογία αυτή θα φανεί αργά ή γρήγορα, όμως η «εξαφάνισή» τους, έτσι ξαφνικά γεννάει σίγουρα ερωτηματικά και υποψίες.

 

Η παθολόγος δούλευε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου και ενεφανίσθη τελευταία φορά την περασμένη Τρίτη 8 Μαΐου, όταν ενημερώθηκε από ογκολόγο γιατρό του νοσοκομείου-πρόκειται για γυναίκα καθηγήτρια του Πανεπιστημίου-με την οποία συνεργαζόταν, για νέες πλαστές συνταγές αντικαρκινικών φαρμάκων που ανακάλυψε.

Μάλιστα, στην λίστα των συγκεκριμένων συνταγών, υπήρχαν ασθενείς άγνωστοι στην ογκολόγο, που αναστατωμένη από την ανακάλυψη ενημέρωσε άμεσα τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η παθολόγος δήλωσε στην καθηγήτρια ενήμερη για την έρευνα που επρόκειτο να ξεκινήσει και έκτοτε δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στο νοσοκομείο.

Μαζί με τον σύζυγό της έφυγαν άγνωστο για πού, χωρίς καν να ενημερώσουν τους πολύ δικούς τους ανθρώπους γι’ αυτή τους την απόφαση.

Κάτι που δείχνει ότι η παθολόγος πιθανόν να έχει άμεση σχέση με το σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, κάτι που θα φανεί από τις έρευνες.

Άλλωστε στην τσάντα που παρέδωσε η μητέρα της στην Αστυνομία, υπήρχαν η σφραγίδα της μαζί με αυτές άλλων δύο γιατρών καθώς και βιβλιάρια δύο ασθενών.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον τους λένε ότι τα διαβατήρια τόσο της παθολόγου όσο και του συζύγου της δημοσιογράφου, είναι στην κατοικία τους σε συνοικία της Αθήνας, όπου κατοικούσαν τα τελευταία χρόνια.

Μετακόμισαν εκεί, από το άνετο και μεγάλο σπίτι που διατηρούσε ο σύζυγος της γιατρού στα βόρεια προάστια, όπου συνήθως περνούσε την ημέρα του, μέσα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τα τελευταία χρόνια ο δημοσιογράφος είχε «απομονωθεί» από φίλους και γνωστούς, ειδικά μετά τον γάμο του με την παθολόγο, που τον έκανε ακόμη πιο «κλειστό».

Άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει σε διάφορες περιόδους της ζωής του, θυμούνται την μοιραία σχέση του με γνωστή σήμερα ηθοποιό, η οποία φέρεται να έληξε ηχηρά.

Αυτό συνέβη, όταν ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι του είχε πει ψέματα για συγκεκριμένο ταξίδι στην μητέρα της, ενώ η ίδια είχε μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού.

Ακολούθησε ένας επώδυνος χωρισμός τον οποίο άργησε πολύ να ξεπεράσει και ένας γάμος με την γιατρό που ήταν αυτό που προφανώς ήθελε.

Το ζευγάρι δεν έβγαινε πολύ και στην πρώτη κατοικία τους, όλοι οι γείτονες-κάποιοι από αυτούς φίλοι δεκαετιών-διαπίστωσαν πολύ γρήγορα ότι οι δυο τους δεν επιθυμούσαν πλέον σχεδόν καθόλου κοινωνικές επαφές.

Έτσι μετακόμισαν σε συνοικία κοντά στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζοντας το ίδιο μοτίβο ζωής που είχαν επιλέξει, με την γιατρό να δουλεύει πολύ και τον δημοσιογράφο να είναι πολύ πιο χαλαρός.

Όμως όποια κι αν ήταν η ζωή τους, από την περασμένη Τρίτη οι δυο τους συνθέτουν το ζευγάρι της μεγάλης φυγής που απλά εξαφανίστηκε μια μέρα μετά την αποκάλυψη κι άλλων πλαστογραφημένων συνταγών στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Κι αν αυτό είναι μια διαβολική σύμπτωση, το να μην ειδοποιήσουν κανέναν γι’ αυτή τη φυγή, σίγουρα δεν είναι…

protothema.gr

Back to top button