breaking newsΔιεθνή

Eκαvε ασφαλεια ζωnς, πεθαvε και η ασφαλιστικn εταιρεiα δεν πλnρωvει γιατi….HΤAΝ ΕMΒΟΛlΑΣMΕΝOΣ ! ! !

Σας σκοτώνουν δεν πληρώνουν και ανάγκη δεν σας έχουν….

Γαλλικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο θάνατος από το εμβόλιο είναι αυτοκτονία…

 

Στη Γαλλία, ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το τίμημα της ασφάλειας ζωής  ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ , ενός  ασφαλισμένου πελάτη της, διότι ήταν εμβολιασμένος.   

Η Ασφαλιστική  στηρίχτηκε  στην γνωμάτευση των ιατροδικαστών ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο του Παππού, και επομένως ήταν αυτοκτονία, που δεν την κάλυπτε το συμβόλαιο. 

Οι συγγενείς προσέφυγαν στο Κράτος Δικαίου, που δέχθηκε σε πρώτο βαθμό την άποψη της ασφαλιστικής εταιρείας. Η απόφαση αναφέρει ότι«ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός», και οτι  ήταν γνωστό στον θανόντα ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά , και επομένως ο εθελοντικός εμβολιασμός του ήταν εθελοντική ανάληψη ενός θανάσιμου κινδύνου ενόψει των πιθανών παρενεργειών.

Το δικαστήριο παραδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022 , ότι νομικά, εφόσον η εθελοντική συμμετοχή στην Τρίτη φάση του πειράματος για τα εμβόλια , των οποίων η αποδεδειγμένη ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, αποφέρει τον θάνατο, τότε η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την Ασφάλεια διότι ο θάνατος δεν είναι φυσικός και δεν είναι ατύχημα αλλά πρόκειται για αυτοκτονία που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση.

IMPORTANT INFORMATION … Please translate, if needed!! France, décès après la vaccination d’un grand-père très fortuné, ancien chef d’entreprise parisien de Versailles, avec assurance vie de plusieurs millions d’euro pour le bénéfice de ses enfants et petits-enfants, l’assurance ne rembourse pas et ne paye pas la prime de plusieurs millions d’euro | Wirral In It Together

 

 

πηγη 

Back to top button