breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ(Βίντεο)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ! Οι Βρετανοί χριστιανοί νέοι αναγκάστηκαν να μάθουν πώς να είναι μουσουλμάνοι

Οι μαθητές της Σχολής της Παναγίας και του Αγίου Πατρικίου είχαν ανοίξει την αγκαλιά τους σε άλλους πολιτισμούς καθώς αγκάλιασαν ένα ισλαμικό ιεροκήρυκα , τον Imran Kotwal, επικεφαλής και ιδρυτή των υπηρεσιών μουσουλμανικής μάθησης.

Μια υπηρεσία της ισλαμικής πίστης και της ζωής. Ο κ. Kotwal ήταν δάσκαλος και τώρα διδάσκει το Ισλάμ σε νέους ανθρώπους όλων των θρησκειών και σε άθεους.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο κ. Kotwal εισήγαγε τα παιδιά στους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Δίδαξε στους μαθητές τη μουσουλμανική λατρεία και τους έδειξε πώς να χρησιμοποιήσουν ένα χαλί προσευχής.

Αντίο χριστιανισμός στην Ευρώπη
Γιατί ο Χριστιανισμός πεθαίνει στην Ευρώπη;

Και όλα αυτά με σχέδιο για να φτάσουμε στην παγκόσμια θρησκεία στην απόλυτη λατρεία του σατανά.

Ποιοι θα το πίστευαν; Η Φινλανδία έχει ένα πρόβλημα στα χέρια της: έχει μολυνθεί από τους Φινλανδούς. Κανείς δεν ξέρει πώς συνέβη. Μόλις εμφανίστηκαν μια μέρα και δεν έφυγαν ποτέ. Φινλανδούς άνδρες, φινλανδικές γυναίκες, ακόμη και παιδιά από τη Φινλανδία. Εκατομμύρια από αυτούς, μιλώντας σε εκείνη την παράξενη γλώσσα τη δική τους.

Ακριβώς επειδή ένας τόπος ονομάζεται «Φινλανδία», δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι γεμάτος με λευκούς Φινλανδούς. Πού είναι οι Άραβες με μαύρα μαλλιά; Ή οι  μαύροι Αφρικανοί;

Όπως και οι περισσότεροι μουσουλμάνοι εισβολείς στις χώρες με λευκους , αυτοι οι αχάριστοι λαθρο θέλουν να ζήσουν σε μια λευκή κοινωνία χωρίς λευκούς ανθρώπους . Αγαπούν την προηγμένη υποδομή, το υψηλό επίπεδο διαβίωσης και την γενναιόδωρη ευημερία, αλλά δεν συμπαθούν τους ανθρώπους που δημιούργησαν και συντηρούν όλα αυτά. Γιατί τους κάνουν να νιώθουν σαν ξένους σε μια χώρα που δεν είναι δική τους.

Εκστρατεία για τη γεωγραφική μετατόπιση (γνωστή και ως γενοκτονία) ενός ολόκληρου λαού, επειδή οι λαθρο δεν συμβιβάζονται στη χώρα του.

Πακιστανός αποκεφάλισε την κόρη του στην Γερμανία, για να τιμωρήσει την γυναίκα του που πήγε να τον καταγγείλει για βίαια συμπεριφορά στο σπίτι.

Σύριος σκοτώνει την γυναίκα του στην Γερμανία και βιντεοσκοπεί την πράξη , λέει στους αστυνομικούς «μου ανήκει αύτη η γυναίκα και με τους δικούς μας νόμους την κάνω ό,τι θέλω. »

 

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

https://www.bitchute.com/video/eObzeovtDVQ/

Mühlacker Γερμανία : Συριακός πρόσφυγας σκοτώνει τη σύζυγό του

https://www.bitchute.com/video/zQA7UOcKXVU/

Jena: ομάδα συριακής νεολαίας επιτίθεται στην αστυνομία της γκαλερί Goethe.

Στη Βιέννη δασκάλα σπάει τη σιωπή της «δεν αντέχουμε πλέον, με τους πρόσφυγες στις τάξεις , βία αταξία, έλλειψη σεβασμού, ψυχολογικά μας έκαναν ράκος. Αυτοκτονία του έθνους μας.»

 

Ορίστε γιατί έρχονται οι μετανάστες.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ; ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ; Ή την αποσύνθεση ενός πολιτισμού;

 

Πάρτε και άλλους μετανάστες φορτωθείτε όσο μπορείτε περισσότερους.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Back to top button