breaking newsκοινωνία

ΣΤΗΝ «ΦΑΚΑ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! Έπιασαν τους δύο Αλβανούς δραπέτες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι δύο Αλβανοί που δραπέτευσαν την Τετάρτη το βράδυ (09.05.2018) από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους στις φυλακές των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Αμέσως οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν.

Οι δυο Αλβανοί βαρυποινίτες κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες και μάλιστα ο ένας για την δολοφονία ενός παιδιού 2,5 ετών στην Καλαμάτα, το Νοέμβριο του 2011 έπειτα από εντολή θανάτου που είχε λάβει από επίσης γνωστό κακοποιό και βαρυποινίτη, οποίος του έλεγε στις τηλεφωνικές συνομιλίες να αποκεφαλίσει το 2,5 ετών αγοράκι και στην συνέχεια να σκοτώσει το πατέρα του παιδιού, καθώς ήθελε να αυτονομηθεί από την ομάδα στην Μεσσηνία και να αναλάβει μόνος του την διακίνηση κοκαΐνης στην περιοχή.

Ο δεύτερος Αλβανός βαρυποινίτης, είχε σκοτώσει το 2014 κατά την διάρκεια ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στην Ελευσίνα τον ιδιοκτήτη, τον οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ διότι τόλμησε απλά να αντισταθεί, βυθίζοντας στο πένθος και την ορφάνια, μια ολόκληρη οικογένεια.

crashonline.gr

Back to top button