Διεθνή

Μαθητής σε βίντεο έφαγε ποντίκι στη Μασσαλία. Η Δύση τελείωσε… Το βασίλειο της κενότητας! ΚΤΗΝΩΔΙΑ

Η Δύση τελείωσε. Στη Μασσαλία ένας μαθητής βιντεοσκοπήθηκε να τρώει ένα ζωντανό ποντίκι, το ίδρυμα ”30 εκατομμύρια φίλοι” υποβάλλει καταγγελία. Η απόλυτη κενότητα οδηγεί στην κτηνωδία..
Τα γεγονότα φέρεται να έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια βραδιάς ένταξης για προπαρασκευαστικά μαθήματα σε λύκειο της Μασσαλίας. Το ζώο ήταν πολύ ζωντανό τη στιγμή αυτού του «στοίχηματος» που ανέλαβε ένας νεαρός, διαβεβαιώνει ένας μάρτυρας.
Σύμφωνα με ένα βίντεο που συμβουλεύτηκε το Fondation de défense des animaux ”Ίδρυμα υπεράσπισης ζώων” 30 Millions d’amis/ 30 εκατομμυρίων φίλων, ένας νεαρός άνδρας έβαλε ένα ζωντανό ποντίκι στο στόμα του και στη συνέχεια το μάσησε μέχρι να το σκοτώσει. Στιγμιότυπο οθόνης 30 εκατομμύρια φίλοι

Σύμφωνα με εικόνες που συμβουλεύτηκαν μέλη του Animal Defense Foundation, 30 Million Friends, η σκηνή είναι σοκαριστικά σκληρή. Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε αυτή τη Δευτέρα, το ίδρυμα ανακοίνωσε ότι είχε υποβάλει καταγγελία για πράξεις σκληρότητας και σοβαρής κακοποίησης που οδήγησαν στο θάνατο ενός ζώου.

Τα γεγονότα, που βιντεοσκοπήθηκαν επομένως, θα είχαν λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς ένταξης ενόψει των προπαρασκευαστικών μαθημάτων στο Lycée Thiers στη Μασσαλία (Bouches-du-Rhône). Στις εικόνες που δόθηκαν στο 30 Million Friends, προφανώς από άτομο κοντά στους συμμετέχοντες το βράδυ, ο νεαρός άνδρας θα είχε αποδεχτεί την πρόκληση να βάλει το ζωντανό ζώο στο στόμα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτήν την ανώνυμη πηγή που επικοινώνησε με το ίδρυμα, το τρωκτικό ανήκε σε έναν από τους μαθητές του σχολείου της Μασσαλίας. Προς μεγάλη έκπληξη των συμμετεχόντων, ο νεαρός άνδρας έβαλε το ζώο στο στόμα του, προκαλώντας την αποστροφή των συμμετεχόντων, σύμφωνα με όσα αντανακλούν οι εικόνες.

Η διοίκηση του σχολείου δεν σχολιάζει
Μάσησε το ζώο μέχρι να το σκοτώσει. Ο μάρτυρας που αναφέρουν 30 εκατομμύρια φίλοι βεβαιώνει ότι το ζώο ήταν ζωντανό πριν από αυτή την πράξη. Σε επαφή με το 30 Million Friends, η διεύθυνση της Aix-Marseille δεν θέλησε να σχολιάσει, καθώς τα γεγονότα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια μιας «βραδιάς με ποτό έξω από το σχολείο». Ωστόσο, αναγνωρίζει μια «σοκαριστική υπόθεση». Η διοίκηση του Lycée Thiers στη Μασσαλία επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα.
Για σοβαρή κακοποίηση ή πράξη σκληρότητας που οδήγησε σε θάνατο ζώου, ο δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 5 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.le parisien 18/9/23

Δεν είναι μια πράξη μόνο κατά των ζώων είναι μια αποτρόπαιη ενέργεια κατά του ανθρώπου, απόλυτη προσβολή της αξιοπρέπειας του ανθρώπινου είναι..

dimpenews.com

Back to top button