breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νεκρή ξαφνικά καθηγήτρια στην Ηλεία – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει ότι “έφυγε” χωρίς κάποια εμφανή αιτία

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Βάρδας, αλλά και της Ηλείας, η είδηση της απώλειας της Γεωργίας Γεωργακοπούλου, φιλόλογου στο γυμνάσιο Βάρδας, που έφυγε αναπάντεχα και πρόωρα από τη ζωή.

Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού και η είδηση της απώλειάς της, συγκίνησε τους συναδέλφους της, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό το πολύ άσχημο νέο.

Μάλιστα η ΕΛΜΕ Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της Γεωργίας Γεωργακοπούλου.

«Η ΕΛΜΕ Ηλείας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της συναδέλφισσας Γεωργακοπούλου Γεωργίας φιλολόγου στο Γυμνάσιο Βάρδας που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Η εκλιπούσα υπήρξε πολυτάλαντη, δημιουργική, αγαπητή και σεμνή και πάνω από όλα Άνθρωπος για τους μαθητές και τους συναδέλφους της.

Διακρινόταν για το χαρακτήρα της, για την ευγενική της συμπεριφορά και για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στη διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νέων.

Συγκλονισμένοι από τα νέα της ξαφνικής αναχώρησης της αγαπημένης συναδέλφου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στο αγαπημένο της σχολείο. Αιωνία η μνήμη αυτής».

Back to top button