breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νεκροί παντού! Εργαζόμενος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου βρέθηκε νεκρός σε αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας

Χωρίς τις αισθήσεις του στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 61χρονος που εργαζόταν ως φύλακας στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Αμέσως στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των διασωστών, κι ενώ πριν είχε χρησιμοποιηθεί και απινιδωτής, ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τον άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Pelop.gr, βρήκε αναίσθητο εντός του γραφείου του γυναίκα, μέλος αθλητικού συλλόγου, που εκείνη την ώρα προπονείτο στο στάδιο, προκειμένου να του ζητήσει τα κλειδιά της αποθήκης για να πάρουν πράγματα που ήθελαν για την προπόνηση. Η γυναίκα ενημέρωσε για το περιστατικό, ωστόσο ήταν αργά για τον 61χρονο οικογενειάρχη.

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας
Τραγική ειρωνία της μοίρας ότι η σύμβασή του είχε ανανεωθεί ως τον Ιούνιο του 2024 και αμέσως μετά θα έβγαινε σε σύνταξη. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας και έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Back to top button